Skandal u Novom Sadu: Šef pretukao radnika jer nije ustao sa klupe dok je razgovarao sa njim!?

Ilustracija

Aleksandar Jovanović, pomoćnik direktora novosadskog „Parking servisa“, pretukao je Z. M., radnika preduzeća.

Pomoćnik direktora je pre nedelju dana nasrnuo na Z. M. ispred zgrade preduzeća jer nije ustao sa klupice dok je razgovarao sa njim.

– Sedeli smo na klupici kada je došao je Jovanović i pitao Z. M. da li su oprana kola, na šta je on odgovorio da pretpostavlja da jesu. Jovanović je tada dreknuo „ustani dok razgovaraš sa mnom“. Počeo je da viče i da ga vređa i naredio mu da odmah krene kod njega u kancelariju – priča radnik koji je prisustvovao događaju.

Prema njegovim rečima, čim su ušli u kancelariju, pomoćnik direktora prvo je odgurnuo radnika. Posle sočnih psovki, nekoliko puta ga je svom snagom izudarao šakama u grudi. Radnik je izleteo iz kancelarije i pobegao. Odmah je otišao u Klinički centar Vojvodine na pregled, a slučaj je potom prijavio i policiji. Od udaraca su mu grudi i ramena puna masnica.

[adsenseyu4]

Kako nezvanično saznajemo iz izjava koje su dali u preduzeću, Z. M. je naveo da mu je Jovanović pretio da će, ako bilo kome ovo prijavi, „biti gotov“. Iz „Parking servisa“ su potvrdili da je došlo do incidenta.

– Slučaj je prijavljen policiji i posle uviđaja počela je redovna procedura, a rezultate još očekujemo. Stevan Lugonja, direktor preduzeća, zahtevao je izveštaj o ovom događaju, učesnici su dali izjave, a stav preduzeća o eventualnim sankcijama biće poznat posle završetka procedure – saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću “Parking servisa”.

Kako tvrde radnici ovog preduzeća, od kada je Jovanović kao pomoćnik direktora došao u zgradu u Ulici Filipa Višnjića, zabranio je svim zaposlenim da odlaze u direkciju preduzeća koja je u Bulevaru Mihajla Pupina, pa sve poslove koje treba da imaju s administracijom i rukovodstvom obavljaju preko kurira

– U „Parking servis“ Jovanović je došao prvo preko Upravnog odbora 2012. Kad su ukinuti upravni odbori, postao je i član Srpske napredne stranke i zaposlio se u preduzeću.

Nekada je bio policajac – kažu radnici „Parking servisa“. Z. M. je najavio da će ga tužiti.

(blic)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Skandal u Novom Sadu: Šef pretukao radnika jer nije ustao sa klupe dok je razgovarao sa njim!?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.