Slovenija: Nepoznati napadač UPUCAO dva policajca i lekara!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay

U slovenačkoj Izoli došlo je do pucnjave ispred bolnice. Nepoznati napadač je upucao dva policajca i lekara, prenosi “Delo”.

[adsenseyu6]

Prema prvim informacijama, napadač je ubijen u razmeni vatre, a policajac je preminuo od posledica ranjavanja. Urolog se nalazi u kritičnom stanju, kao i ranjeni policajac. Direktor bolnice Radivoj Nardin je izjavio da su tri osobe u teškom stanju i da im život visi o koncu u operacijskoj sali.

Jedan svedok je za Primorske novice izjavio da je sa sinom izlazio iz bolnice kada je ugledao strašan prizor. Na zemlji je ležao teško povređeni policajac, a nekoliko metara dalje bilo je vozilo s nekoliko rupa od metaka, u kom je nepomično sedeo muškarac.

Prema informacijama RTV Slovenije, u vozilu je bio napadač i njega je policija navodno ubila. U međuvremenu je stigla i zasad nepotvrđena informacija da je jedan povređeni policajac podlegao povredama.

Navodno, napadač je prvo zapucao u čekaonici na očnom odeljenju bolnice, a na meti mu se navodno našao urolog. U čekaonici je nastala panika, a napadač je pokušao da pobegne.

Policija ga je ubila nakon što je seo za upravljač.

U bolnici je proglašeno vanredno stanje, svi zaposleni zatvorili su se u zgradu zajedno s pacijentima. U toku je uviđaj, nakon kojega će biti poznato više informacija.

[adsenseyu1]

“Delo” neslužbeno saznaje kako je napadač stariji čovek iz okoline Kopra, koji je poznat po tome da je već dva puta opljačkao banku Slovenske pošte.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Slovenija: Nepoznati napadač UPUCAO dva policajca i lekara!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.