Snažna detonacija u Podgorici: Obračunavaju se klanovi, pola grada blokirano – VIDEO

Crna Gora

Podgorica – foto: pixabay.com

Bomba postavljena pod automobil eksplodirala je u garaži na Rimskom trgu u Podgorici. Kako crnogorski mediji pišu, reč je o obračunu klanova.

Prema saznanjima CdM-a, više eksploziva je postavljeno pod beli BMW koji je bio parkiran u garaži, a koji je potpuno uništen u eksploziji.

Za sada se pojavljuju različite informacije. Prema jednim, a koje dolaze iz Urgentnog centra u Podgorici, do njih nije stigao nijedan poziv, niti je do sada iko dovođen iz ove eksplozije.

S druge strane, “Vijesti” imaju nezvanične informacije da je vozač automobila poginuo, ali da se on u ovom trenutku još nalazi u vozilu.

Očevici kažu da su se posle prve jake detonacije čule još dve slabije. Policija sumnja da u automobilu ima još bombi.

Iz policije je rečeno da je to vozilo koristio Dražen Čađenović, ali još nije potvrđeno da je on i večeras bio u tom vozilu i da je smrtno stradao.

Čađenović je pripadnik barske kriminalne grupe, a policija mu je nedavno ovo vozilo oduzela zbog provere.

Za sada se, takođe, sa sigurnošću ne može reći da li je bomba eksplodirala u vozilu, ili je bila zakačena ispod vozila.

Postoji mogućnost, kazao je jedan od sagovornika “Vijesti” iz policije, da je bomba prevožena u vozilu i da je slučajno aktivirana.

Građani navode da je detononacija bila izuzetno jaka.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/CdM, Vijesti)

Budite prvi sa komentarom na članku "Snažna detonacija u Podgorici: Obračunavaju se klanovi, pola grada blokirano – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.