Tajna večera: Ko je misteriozna sedma osoba u kući Hašima Tačija – FOTO

Intervju

Hašim Tači – foto: Reuters

Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači useljenje u novu kuću proslavio je sa premijerom Albanije Edijem Ramom, predsednikom parlamenta Kadrijem Veseljijem i ministrom inostranih poslova Bedžetom Pacolijem.

foto: EPA, kosovaonline.info

Svečanoj večeri prisustvovao je i Ramuš Haradinaj, što je zanimljivo jer su mediji pisali da su njih dvojica u žestokoj svađi.

Naime, Haradinaj se nadavno “poverio” medijima da je došlo i do žestoke svađe između njega i Tačija u kući ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija. Dugo se mislilo da dvojica lidera imaju zajedničku taktiku u kojoj je jedan dobar, a drugi loš policajac i da tako pokušavaju da se izbore za nezavisnost Kosova.

Tači se predstavlja da je on taj koji želi kompromis, dok Haradinaja ni Amerikanci kao ključni pokrovitelji kosovske nezavisnosti ne mogu da odobrovolje.

Na čelu ove svečane večeri za stolom sedeo je Rama, gde inače sedi domaćin kuće, na stolu ispred svakog od njih se vide čaše belog i crnog vina. Rama je i fotografije objavio i na Fejsbuku i na Instagramu.

foto: Printscreen

Kako se može videti na fotografiji, nedostaje sedma osoba koja je sedela pored Pacolija, a koja je verovatno i ovekovečila ovaj trenutak, čiji identitet za sada nije poznat.

U pozadini se vidi kako je Tači sredio novu kuću u koju se tek nedavno preselio.

foto: Kosovaonline

Inače, spolja je okrečena baš u žuto, što je mnogima zapalo za oko jer izgleda identično kao i ozloglašena Žuta kuća u kojoj su pripadanici OVK vršili monstruozne zločine.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tajna večera: Ko je misteriozna sedma osoba u kući Hašima Tačija – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.