TREBA VAM NOVAC? Narodno verovanje kaže da VEČERAS tačno u 7:19h, treba da uradite sledeće…

Uticaj

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji, a ima najjači uticaj kada je mlad ili pun. Večeras u 19:19 je pun Mesec, a ovo su verovanja koja postoje vezana za tu njegovu fazu.

Uticaj Meseca na plimu i oseku je već poznat, a uticaj na ljudski organizam koji sadrži 72 odsto vode, takođe je značajan.

Inače, pun Mesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Meseca odnosno period kada Mesec prima najviše svetlosti od Sunca. Tada možete videti Mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju, a ta svetlost je čista energija.

Na pun Mesec, sve postaje snažnije. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu napraviti disbalans i mnogima doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena.

Ovo je najednostavniji ritual: uzmete novčanicu (po mogućnosti crvenu) i njome mašete prema Mesecu i zamišljate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčanik da prenoći, a idući dan potrošite.

Slično ovome, kada je Mesec u fazi opadanja, gledajte u Mesec i razmišljajte o tome kako vaši problemi nestaju, opadaju.

(telegraf.rs, foto: pixabay)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "TREBA VAM NOVAC? Narodno verovanje kaže da VEČERAS tačno u 7:19h, treba da uradite sledeće…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.