Urađen PROFIL UBICE: Evo kakva osoba je ubila Jelenu KRSMANOVIĆ!

Ubijena pevačica

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Ovde se ne radi o psihijatrijskom bolesniku ili nekom psihopati, već, nažalost, o potpuno zdravoj osobi, koja je znala šta i zašto čini.

Ovako izgleda profil ubice “zvezde Granda”, koji su uradili kriminolog Zlatko Nikolić i psihoterapeut Zoran Milivojević. Prema njihovim rečima, ovde se radi o klasičnom zločinu iz strasti nekoga ko se “osvetio pevačici za odbijanje”.

Kako je napomenuo kriminolog Zlatko Nikolić, za istragu je važno da je ubica sasvim sigurno fizički jak muškarac, jer “nije lako toliko puta snažno udariti žrtvu”.

– Činjenica da je Jelena 30 puta udarena drvenim čekićem u glavu, da je bilo borbe žrtve i ubice i da je telo bačeno u kanal, mogu biti samo naznaka “osvete” i “kazne” od strane nekoga iz pevačicine bliže okoline. Iza profila ubice krije se snažna, muška osoba starija od 25 godina, ali mlađa od 45, jer treba imati snage za toliko udaranje. Osim toga, i Jelena je trčala, znači da je bila u kondiciji i da je nije bilo baš tako lako savladati – napominje Nikolić

Drugi važan detalj jeste to da je zločin, izvesno, učinjen iz strasti od strane osobe iz Jeleninog okruženja.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

– Ubica je poznavao Jelenu, njene navike, i iz prikrajka je čekao priliku za ovaj krvnički zločin. Sigurno je u pitanju ubistvo iz strasti sa ogromnom količinom mržnje, jer ovako ubijaju uglavnom oni kojima je neuzvraćeno nešto na šta su smatrali da imaju pravo. Jelenin ubica se karakteriše kao narcis koji je gajio jake strasti prema pevačici i imao za cilj da joj se na ovakav način osveti za sva odbijanja i izbegavanja – procenjuje Nikolić, i dodaje:

– Mnogo se polemisalo i da li će ubica doći na sahranu. Međutim, kada su ovakvi slučajevi u pitanju, ubice ovog tipa nikada ne dolaze na groblje. Oni samim činom ubistva, narodski rečeno, smatraju da su se “ispraznili” i na taj način zadovoljili svoj ego.

Da je strastveni ubica morao biti snažna osoba koja ima snage da čekićem zamahne 20 puta složio se i psihoterapeut dr Zoran Milivojević.

– Reč je o muškarcu srednjih godina kojem je Jelena bila opsesija. Ovde se ne radi o psihijatrijskom bolesniku ili nekom psihopati, već, nažalost, o potpuno zdravoj osobi, koja je znala šta i zašto čini.

Počinilac ovog ubistva nije znao kako da izađe na kraj sa neuzvraćenim emocijama, pa je usled jakog osvetničkog nagona odlučio da Jeleni oduzme život na najgori mogući način -ističe dr Milivojević.

(Informer)

Budite prvi sa komentarom na članku "Urađen PROFIL UBICE: Evo kakva osoba je ubila Jelenu KRSMANOVIĆ!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.