UŽAS U DOBOJU: Baba ubila troje unučića koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka i bacila ih na njivu

beba-obrenovac

Foto: Pixabay,com

U optužnici se navodilo da je Vojkana pomogla Sanji da se porodi u štali, nakon čega je ugušila novorođenčad i bacila ih na njivu

Baki monstrumu, Vojkani Bogojević (54), iz Trnjana kod Doboja povećana je kazna zatvora sa šest na deset godina, zbog podsticanja i ubistva troje unučića, koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka Sanja, naveli su iz Vrhovnog suda RS.

  [adsenseyu5]

Prema optužnici, nesrećna Sanja je od 2011. do 2015. rodila tri bebe koje su ubijene i zakopane na porodično imanju, piše Pogled.ba.

U optužnici se navodilo da je Vojkana pomogla Sanji da se porodi u štali, nakon čega je ugušila novorođenčad i bacila ih na njivu.

U ovom šokantom slučaju, koji je otkriven u januaru 2016.,u međuvremenu su na tri godine zatvora osuđen Sanjin rođak Rade Bogojević, dok su po šest meseci zatvora dobili Vid Janković iz Dugog Polja kod Modriče i Žarko Cvijetić iz Skugrića.

  [adsenseyu1]

Njih trojica se terete za obljubu mentalno zaostale devojke.

DNK analizom je utvrđeno da je Rade Bogojević bio otac jedne od dvoje pronađene bebe, a identitet oca druge bebe nije utvrđen iako je analiziran biološki trag svih optuženih. Treća odbačena beba nije ni pronađena, navodi Pogled.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "UŽAS U DOBOJU: Baba ubila troje unučića koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka i bacila ih na njivu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.