UŽAS U OBRENOVCU: Migranti pokušali ženi da otmu kolica sa bebom?!

beba-obrenovac

Foto: Pixabay.com

Javnosti se obratio i predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković, koji je rekao da je bes građana opravdan i da će se potruditi da garantuju bezbenost građana ne samo nadzorom kasarne u kojoj se nalaze azilanti već i širom grada, usput apelujući na građane da prijave svako slično delo

Sinoć je u Obrenovcu došlo je do pokušaja otmice bebe u kolicima!

Naime, u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu, kako je na Fejsbuku naveo Predrag Velimirović iz tog grada, azilanti su pokušali da otmu kolica sa bebom njegovoj sestri koja je tu stajala sa još dvoje njegove dece od osam i pet godina. Incident se dogodio oko 19 sati.

[adsenseyu5]

Velimirović je rekao da se ona sa decom vraćala iz šetnje, kada su je presreli azilanti i pokušali da otmu kolica sa bebom.

Ona je uspela da se izbori s napadačima zahvaljujući čoveku koji se našao na licu mesta.

Kako je Velimirović rekao za RTV Mag, deca su po povratku kući bila veoma uznemirena.

Javnosti se obratio i predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković, koji je rekao da je bes građana opravdan i da će se potruditi da garantuju bezbenost građana ne samo nadzorom kasarne u kojoj se nalaze azilanti, već i širom grada, usput apelijući na građane da prijave svako slično delo.

[adsenseyu1]

Čučković je izjavio da je u dogovoru s ministrom policije Nebojšom Stefanovićem večeras pojačana patrola na tom pravcu.

Incident su zabeležile nadzorne kamere s obližnje menjačnice, te bi one trebale da pomognu pri identifikaciji vinovnika ovog događaja.

(Skandalozno.rs, Izvor: Espreso.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "UŽAS U OBRENOVCU: Migranti pokušali ženi da otmu kolica sa bebom?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.