Užasna nesreća kod Bubanj potoka: Vozila pregazila ženu i raskomadala je!

Ilustracija

Zasad nepoznata žena poginula je oko 19.30 sati na autoputu Beograd-Niš kada ju je pregazilo više vozila i raskomadalo je!

Jeziva nesreća se dogodila nedaleko od naplatne rampe Bubanj potok, u smeru ka Beogradu. Kako se pretpostavlja, ženu je prvo udarilo jedno vozilo i usmrtilo je, a potom je preko nje prešlo nekoliko automobila i kamiona, koji su telo iskidali na komade.

– Niko od nas nije video kada je ona udarena. Čuli smo da je telo primetio vozač kamiona koji je prvo pomislio da je u pitanju zgaženi pas ili neka druga životinja, ali kada se zaustavio video je deo ljudskog trupa. On je potom postavio čunjeve i trougao i pozvao policiju. Neki od vozača su rekli da je malo falilo da i na njega neko naleti u tom trenutku  – rekao je za Kurir jedan očevidac.

Prizor na mestu događaja bio je užasan, jer su delovi tela bili razbacani u sve tri kolovozne trake u dužini od nekoliko desetina metara. Zbog toga je na nekoliko sati bio obustavljen saobraćaj ka Beogradu i nastale su kilometarske kolone.

Kako se moglo čuti na mestu događaja, neko je, navodno, pre nesreće primetio ženu koja se kretala zaustavnom trakom autoputa, dok su drugi tvrdili da su i ranije viđali žensku osobu na tom delu puta i da je možda upravo ona nastradala.

– Trenutno se radi na utvrđivanju identiteta poginule žene, kao i na prikupljanju činjenica kako je došlo do nesreće. Sumnja se da je ona pretrčavala autoput u trenutku kada je udarena.

Inače, ovo je danas druga pogibija na autoputu, jer je u prepodnevnim satima na ulasku u Beograd nastradao jedan muškarac – rekao je izvor za Kurir.

(Kurir, foto: Dragan Kadić)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Užasna nesreća kod Bubanj potoka: Vozila pregazila ženu i raskomadala je!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.