UZBUNA U VRTIĆU: Dečak (5) izujedao dete (3) više od 10 puta!

putovanje

Foto: pixabay

VALJEVO – Petogodišnji dečak izujedao je i ogrebao na 11 mesta trogodišnjeg V. Đ. u privatnom valjevskom vrtiću „Veseljko“.
Majka povređenog dečaka Sunčica Đorđević tvrdi Kurir da su u ovom vrtiću pokušali da zataškaju slučaj i da je njeno dete, pored teških povreda, doživelo i traume posle napada.
Sunčica objašnjava da je pre nekoliko dana sina u jutarnjim satima ostavila kod vaspitačice Smilje Raletić, koja je i vlasnica vrtića.

[adsenseyu5]

Tragovi zuba
– Kad sam oko 17 časova došla po dete, pred mene je izašla devojka koju sam prvi put videla i rekla da su mom sinu zbog alergije hladili obraze. Međutim, ubrzo sam videla da ima brojne podlive i odmah sam ga odvela u Urgentni centar. Lekari su konstatovali povrede na 11 mesta – na obrazima, čelu, nosu, uhu i ruci, a bili su vidljivi i tragovi zuba, zbog čega je morao da primi antitetanus – priča ogorčena majka.
Ona kaže da joj je sin ispričao da je izujedan tokom popodnevnog spavanja.

Miloš TEODOSIĆ kupio zemlju na DIVČIBARAMA, evo šta pravi!

Bez nadzora
– Prostorija u kojoj su deca spavala je bila zaključana, a u njoj nije bilo nijedne vaspitačice, što je katastrofalno, jer su deca bila bez ikakvog nadzora. Dete mi je ispričalo da se probudio kad je petogodišnji dečak počeo da ga grize i grebe. Rekao je da je pokušao da izađe iz te sobe, ali su vrata bila zaključana, tako da je taj dečak nastavio da ga ujeda – priča majka dečaka koji dve godine ide u ovaj vrtić.

[adsenseyu1]

Ona navodi da joj je vlasnica vrtića ponudila novčanu nagodbu da bi odustala od tužbe, ali dodaje da je to odbila.

– Svi ti ujedi i ogrebotine nisu mogli da nastanu za nekoliko sekundi. Moj sin je istraumiran. Noću se budi uz vrisak i brani se ručicama. Zbog toga neko mora da odgovara – kaže Sunčica i najavljuje da će slučaj dobiti sudski epilog. Valjevska bolnica je obavestila policiju, koja sprovodi istragu.
Vlasnica vrtića

POSVAĐALI SE TOKOM IGRE
Vlasnica vrtića i vaspitačica Smilja Raletić tvrdi da u se dečaci posvađali tokom igre.

SKANDAL: Učiteljica udarila dete jer se IZGUBILO

– Deca su ustala oko 14 časova i počela da se igraju. U jednom trenutku pogurala su se oko kamiona. Bila sam im u tom trenutku okrenuta leđima. Kad sam čula buku, odmah sam podviknula i odvojila ih, nakon čega su nastavili igru. Nisam odmah primetila trag na obrazu. Izgledalo je kao da je uštinut. Nije tačno da smo roditeljima ponudili novac da nas ne tuže, već otpis njihovog duga kao znak izvinjenja – kaže vlasnica vrtića.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "UZBUNA U VRTIĆU: Dečak (5) izujedao dete (3) više od 10 puta!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.