Uzvratili: Crna Gora odgovorila Trampu!

Odgovor

foto: Tviter/Vlada Crne Gore

Crna Gora je ponosna na svoju istoriju i tradiciju i mirnodopsku politiku koja je dovela do pozicije stabilizirajuće države u regionu i jedine države u kojoj se nije ratovalo raspadom bivše Jugoslavije.

Iz Vlade Crne Gore, kako su objasnili, poslali su saopštenje, uvažavajući interesovanje brojnih domaćih i inostranih medija da se odredi u vezi sa izjavom predsednika SAD Donalda Trampa datoj u intervjuu TV Foks.

Advertisement

U saopštenju se navodi da je Crna Gora zemlja koja je primila i zaštitila 120.000 unesrećenih ljudi i porodica.

“Država koja je prva u Evropi pružila otpor fašizmu i danas kao nova članica NATO i kandidat za Evropsku uniju doprinosi miru i stabilnosti ne samo na evropskom kontinentu već širom sveta, zajedno sa američkim vojnicima u Avganistanu. Mi gradimo prijateljstva, a ni jedno nismo izgubili, ujedno sposobni da hrabro i odlučno branimo i odbranimo sopstvene nacionalne interese. U današnjem svetu punom izazova nije bitno koliko ste veliki ili mali nego u kojoj meri baštinite vrednosti slobode, solidarnosti i demokratije.

Advertisement

Zbog svega ovog prijateljstvo i savezništvo Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država je snažno i trajno”, navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

(Skandalozno.rs, Izvor: vijesti.me)

Advertisement

1 komentar na "Uzvratili: Crna Gora odgovorila Trampu!"

  1. miha bukovac | 20. jula 2018. u 04:17 | Odgovori

    Šta lupetaju ovi, šta blebetaju ovi Milovi idioti!? Kakve gluposti to valjaju? Šta brane?, “Doprinose miru i stabilnosti u Afganistanu?!!!) kao da su pili mastilo!?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.