Vaterpolo klub Crvena zvezda: U Splitu su naše igrače tukli štanglama i pretili klanjem – VIDEO

Opasnost od nivoa mora

SPLIT – foto: pixabay.com

Direktor vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević objasnio je kako je došlo do napada na vaterpoliste kluba u Splitu, i kako je golman Aleksandro Kralj morao da skače u more u Splitu po dobijanju nekoliko udaraca od napadača, ali i da nije dobio teže povrede.

Trojica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su danas u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u Regionalnoj ligi, a najteže je prošao Kralj. Direktor kluba Igor Milojević je ispričao kako se odigrao incident:

– Oni su imali jakne, a ispod su imali trenerke sa obeležjima kluba.  Konobar u kafiću je nekako video i prepoznao obeležja i započeo svađu. Hrteli su da promene kafić, a pojavila se određena grupa huligana sa šipkama, i pretili klanjem, a jednog su igrača udarili s leđa nekoliko puta.

Maksimović je dobio metalnu štanglu u nogu i pobegao je sa lica mesta trčeći jedan kilometar.

Alesandro Kralj je dobio štanglu, ima povrede vrata i prelom nosa (on je skočio u more), igrači još nisu krenuli iz Splita – rekao je Milojević.

Splitska policija traga za petoricom napadača.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

2 komentara na "Vaterpolo klub Crvena zvezda: U Splitu su naše igrače tukli štanglama i pretili klanjem – VIDEO"

  1. Izudarajte I vi njih malo zesce I razjebite ta takmicenja zauvijek, a ne jadna vasa glupost ko tebe kamenom ti njega hljebom, idioti samo silu razumiju

  2. Još je Jovan Dučić rekao “hrvati zakržljala raso…..” čitajte ljudi pesmu, ništa se nije izmenilo u njihovom mentalitetu to je takva rasa zakržljala i neostvarena pa mrzi mrzi mrzi ne Srbe nego sebe

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.