Vučić: Albanci su hteli da nam zgaze ponos, predstavnici EU su znali 3 sata ranije da spremaju incident!

EU je znala šta se sprema

Čekam reakciju Evropske unije čije predstavnike ovde sam tri sata pre utakmice obavestio da Albanci spremaju provokacije i težak incident, ogorčeno je konstatovao premijer.

Ovo je bila organizovana akcija sa ciljem da uruši stabilnost u Srbiji i celom regionu.

Namera albanskih ekstremista je bila da se Srbija pokaže kao zemlja netrpeljiva prema različitostima i da se ponize svi njeni građani, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić komentarišući pir albanskih eksremista na stadionu Partizana, tokom i posle utakmice Srbija-Albanija.

„Želeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su počinili krivična dela“, naveo je Vučić za „Novosti“.

Premijer kaže i da još čeka jasan stav Brisela o nečuvenom incidentu koji je politički inspirisan:

„Čekam reakciju Evropske unije čije predstavnike ovde sam tri sata pre utakmice obavestio da Albanci spremaju provokacije i težak incident“, ogorčeno je konstatovao Vučić.

(Novosti.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vučić: Albanci su hteli da nam zgaze ponos, predstavnici EU su znali 3 sata ranije da spremaju incident!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.