Žestoki udar na mafiju: Policija sprema hapšenja moćnih tajkuna i političara umešanih u organizovani kriminal!

Intervju

Žestoki udar na mafiju, koji je premijer Aleksandar Vučić najavio početkom decembra, uslediće najverovatnije neposredno uoči ili čak možda tokom novogodišnjih praznika.

Tužilaštvo i policija prikupili su čvrste dokaze o milionskim pljačkama države, u koje su umešani i neki od najpoznatijih privrednika i političara u Srbiji. Hvatanje lopova uslediće u narednih desetak dana i očekuje se spektakularna akcija hapšenja širom zemlje, piše Informer.

Možete da očekujete ozbiljan, težak i naporan rad policije i države do kraja godine. Mnogi pravi veliki kriminalci naći će svoj put… Naravno, taj put je iza rešetaka! – rekao je premijer 7. decembra.

Mnogi će se iznenaditi akcijom policije i tužilaštva, tvrde dobro obavešteni sagovornici istog lista:

– Istraga je došla do dokaza da su neki od najmoćnijih biznismena i političara već godinama umešani u organizovani kriminal. Tužioci i policijski inspektori prikupili su obimnu dokumentaciju o ozbiljnim krivičnim delima, pa se mogu očekivati hapšenja najkrupnijih “zverki“ u zemlji. Ne mogu, naravno, da otkrivam o kome je reč, ali vam garantujem da ćete biti iznenađeni imenima!

Policijski ekspert Marko Nicović ocenjio je ranije da bi do kraja godine mogli da “padnu“ krupni kriminalci – od velikih tajkuna do nekih bivših ministara.

– Prvi na udaru policije najverovatnije će biti glavni akteri pljačkaških privatizacija. Iza rešetaka bi mogli da se nađu i bivši ministri koji su plaćeni da donose zakone u interesu tajkuna DS i DSS.

To “sveto trojstvo“ je funkcionisalo po dobro uhodanom principu: tajkuni daju pare ministru, a onda on odvaja novac za svoju političku stranku – podvlači Nicović, dodajući da su nadležni prikupili dovoljno dokaza.

(tanjug)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

2 komentara na "Žestoki udar na mafiju: Policija sprema hapšenja moćnih tajkuna i političara umešanih u organizovani kriminal!"

  1. e dok mediji pre znaju i ovi tajkuni da mogu zbrisati.a najveci kriminalcu su na vrhu

  2. СВАКА ТИ ЧАСТ !!!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.