100 dana: “Veliki brat” ponovo u Srbiji!

Ponovo u Srbiji

Rijaliti će se istovremeno prikazivati u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori, i trajaće 100 dana.

Kako je saopštila “Endemol Shine” grupa, licenca za “Velikog Brata” je prodata hrvatskoj televiziji RTL, koja će rijaliti koji će biti prikazivan u zemljama regiona, snimati u svom centru u Srbiji!

Šou će se istovremeno prikazivati u Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, a rijalti koji će trajati 100 dana, biće emitovan ove godine.

Gledaoci u Hrvatskoj će “Velikog Brata” pratiti na kanalu RTL Hrvatska, dok će u Srbiji pravo na emitovanje imati producentska kuća “Emotion”, koja će šou dalje ustupiti televizijama u Srbiji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori. Na kojim će se tačno TV stanicama rijaliti prikazivati, biće naknadno saopšteno.

Direktorka firme “Endemol Shine” za srednju i istočnu Evropu, Marina Villijams, rekla je da će u ovom programu učestvovati “nova, višenacionalna postava ukućana”. Originalni “Veliki Brat”, koji je kao i “MasterChef” zaštitni format ove kuće, prvi put je emitavan u Holandiji pre više od 15 godina i od tada je doživeo brojne verzije širom sveta.

Da podsetimo, pobednica četvrte sezone “Velikog Brata” je 2011. bila Marijana Čvrljak, dok je u poslednjem, specijalnom VIP izdanju, koje je završeno u maju 2013. trijumfovao Žarko Stojanović.

(Telegraf.rs, Seebiz.eu)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "100 dana: “Veliki brat” ponovo u Srbiji!"

  1. jbo vas VB i svi ti rijaliti šou bagro jedna

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.