Ana Marija Žujović: Istina je, Vlada Stanojević me je pretukao, u totalnom sam šoku!

Batine

Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome, rekla je Žujovićeva.

Ana Marija Žujović je na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno.

Posle celodnevne polemike oko toga da li je fitnes šampionku Anu Mariju Žujović pretukao suprug, voditelj Vlada Stanojević ili je u pitanju bio samo marketinški trik, o čemu se spekulisalo, na novobeogradskom naselju gde Ana živi, sreli su je novinari ispred ulaza u jedan frizerski salon u blizini njenog stana.

Podsećanja radi, Ana Marija je danas u toku dana na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:

“Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama”, poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na supruga Vladu Stanojevića.

[adsenseyu4]

Pošto je prvo dala izjavu za nekoliko portala gde objašnjava kako bi najviše volela da je u pitanju marketinški trik, ali da na žalost nije, kako se loše oseća, ali kako ipak ne bi pričala o tome, oglasio se i maneken, koji je za jedan portal celu priču o batinama demantovao, a onda dao kontraizjavu u kojoj kaže kako Anu nikada u životu ne bi udario, kako se povredila na treningu, i kako bi novinarima trebalo da je jasno da je u pitanju kampanja, kao što je i označeno haštagom na slici.

Kad smo Ana Mariju sreli ispred salona bila je poprilično uznemirena, u stanju šoka, pa iako smo primetili da joj je bilo neprijatno, rekla je na kraju šta se zapravo dogodilo. Na naše pitanje da li je to Vlada uradio, rekla je:

“Jeste. Istina je”, pokušavala je da zadrži osmeh Ana Marija, mada joj nije polazilo za rukom.

Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome“, procedila je fitnes šampionka objasnivši nam da joj je najgore palo to što je posle svega priču pokušao da zataška u javnosti rekavši novinarima kako se povredila na treningu.

(Kurir)

[adsenseyu1]

1 komentar na "Ana Marija Žujović: Istina je, Vlada Stanojević me je pretukao, u totalnom sam šoku!"

  1. a što je vara na sate i vate nema veze

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.