Anabela Atijas slomljena: Potražila sam pomoć, svi me gaze kao otirač!

Ispovest

Anabela Atijas – foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Anabela Atijas je otvorila dušu o svemu što je muči, a u poslednje vreme zbog pretnji koje dobija na društvenim mrežama preživljava noćnu moru.

Pevačica je potražila pomoć zbog surovih pretnji, a ovako to komentariše:

Anabela Atijas – foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

“Potražila sam pomoć, a sad videćemo koliko sam je dobila. Samo bih volela da znam šta je to toliko strašno urađeno da ljudi meni žele krv, smrt ili već kako zamišljaju da meni učine nažao”, rekla je Anabela.

Pevačica i njen suprug Andrej sumnjaju da iza svega stoji Andrejeva bivša supruga, koja je navodno slala poruke sa lažnog Instagram profila.

Anabela Atijas – foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

“Ja stojim iza toga da sam pustila dete da uđe u rijaliti, ali to ne znači da treba da budem otirač, pa da me što jače gaze. Ja sam samo živ čovek i majka. Novinari izvuku iz mene najgore, iako sam mislila da sam uspela da napravim nevidljivi štit. Volim rečenicu u je meni majka izgovorila: “Svi ti dželati koji oduzimaju drugima živote će stati pred istog sudiju, a to je smrt”. Svako ima ista prava”, izjavila je pevačica kroz suze i nastavila:

Luna Đogani – foto: Printscreen YouTube

“Znam da sam veoma emotivna i prilično umorna od zlobe, ali verujem u Boga i to me drži. Kada Luna izađe, biće bolje.”

“I ona je bila u rijalitiju i plakala meni na ramenu. Šta god da kažu, baš te briga. Nervira se, a ja sam joj rekla da to ne radi, jer će poludeti”, utešila je Lepa Anabelu.

Lepa Lukić – foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Anabela Atijas slomljena: Potražila sam pomoć, svi me gaze kao otirač!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.