Anđelina i Bred Pit: Evo kako izgleda njihov ‘strašni’ predbračni ugovor – koji su potpisali pre venčanja

par
Jedan od najslavnijih holivudskih parova Anđelina i Bred Pit, nedavno su se venčali a prethodno potpisali i milionski predbračni ugovor.

U slučaju da Brad prevari Anđelinu s drugom ženom, ona će dobiti starateljstvo nad decom. To je tek jedna od vrlo zanimljivih klauzula iz predbračnog ugovora slavnog para.Par je težak 425 milioa dolara i dogovoreno je kako će svako, u slučaju razvoda, uzeti ono što je u brak i doneo. Novac koji su zaradili dok su bili u braku uplatiće se u fondove njihove dece.

Osim što su potpisali predbračni ugovor, napisali su i testamente u kojima većinu novca nasleđuju njihova deca. Drugi deo novca ide sirotištima iz kojih su usvojili decu. Osim toga, glumica je osigurala novac za istraživanje raka dojki.

Čini se kako su advokati  nagovorili Anđelinu da u ugovor uključi i klauzulu o preljubi zato što je Bred bio u braku s Dženifer Aniston kada je ušao u vezu s njom. A ako je to napravio jednom, ko može tvrditi da to neće napraviti i drugi put!

(Blic)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Anđelina i Bred Pit: Evo kako izgleda njihov ‘strašni’ predbračni ugovor – koji su potpisali pre venčanja"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.