Andrija Lazović više neće da ćuti: “Kija me je razočarala!”

Intervju

Kija i Andrija – foto: printscreen

Bivši dečko Kristine Kockar, Andrija Lazović je ogolio detalje veze sa Kijom i otkrio da je njihovoj ljubavi došao kraj i to na najružniji način – bez poziva i objašnjenja.

Kija me je razočarala. Nije me udostojila nijednim pozivom. Posle svega što sam za nju učinio i bio uz nju kao najveća podrška kad su je osporavali, optuživali i pljuvali u rijalitiju. Pomogao sam i da je manje boli suprugova prevara. Čak i kad se desilo sve ono sa Filipom. Bio sam i na sahrani njenog oca”, priča Andrija Lazović.

Simpatični primorac koji se priključio ocu u ugostiteljstvu kaže da se umorio od objašnjavanja čak i bliskom okruženju da njegova veza sa Kijom nije bila marketinški trik i opisuje kako je Kiju u njegovom zagrljaju lakše podnosila suprugovo neverstvo.

foto: Printscreen

Kristina i ja smo davno imali vezu dok nije ni poznavala Slobu. Kad je on nju prevario u rijalitiju, ona me je pozvala i opet smo se spojili, izlazili smo u Beogradu i ona je dolazila u Budvu. Ništa nije bilo fejk i zbog moje reklame, kako neki misle. Meni ne treba to i umorilo me je da komuniciram sa novinarima i da mi prilaze mladi da se slikaju sa mnom. Nisam rijaliti zvezda i nikad to ne bih bio. Slučajno sam postao deo te priče”, kaže ovaj Budvanin.

A ukoliko bi Kristina Kija Kockar ovih dana pozvala Andriju, budući da će uskoro, kako najavljuje, biti slobodna žena, jer će brak okončati na svoju inicijativu, on će sa njom porazgovarati, ali neće više biti u vezi.

“Zna se red, a ja nisam od juče. O Kristini mislim da je veoma inteligentna, sposobna i lepa, ali, ponavljam, ja nisam od juče. Nema opravdanja za to što je nezahvalna i što nije ljudski postupila”, istakao je Lazović.

Sa druge strane, Andrija je otvoreno pozvao svog doskorašnjeg suparnika Slobodana Radanovića da peva kada bude slavio rođendan.

“Slobu ću zvati da peva za moj rođendan 1. oktobra. Sviđa mi se njegov glas, a time ću dokazati da protiv njega nemam apsolutno ništa”, iskren je Andrija Lazović.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

1 komentar na "Andrija Lazović više neće da ćuti: “Kija me je razočarala!”"

  1. Eee…Andrija mmgo si jadan. Tebe Kija nije vredjala, a ti nju jesi. Seti se nekih izjava”Kija se pali kad je muskarac ostavi”,a ovo sa Slobom, JADNO da ne moze biti jadnije. Nisi ti nista bolji od Slobe. Unapred srecan ti rodjendan, ali sa Slobom srece nema.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.