BAŠ GA NE VOLE: Britanci ponovo napali NOVAKA!

Ilustracija

foto: AP/Tanjug

Najbolji sportista sveta Novak Đoković i na ceremoniji dodele nagrade “Laureus” govorio je o škakljivim temama.

Diskusije, pa čak i rasprave, na temu dopinga u tenisu počele su posle priznanja Marije Šarapove početkom marta da je pala na testu, jer je koristila meldonijum.

Đoković i sada brani “beli sport”, dok je recimo Endi Marej ranije rekao da veruje da se neki teniseri dopinguju.

“Sve dok nemamo dokaz da nešto nije čisto, znači da je čisto”, počeo je priču srpski teniser.

On je pročitao šta je Britanac rekao, pa je prokomentarisao:

“Imam dobar odnos sa Marejem, razgovarali smo i mislim da nije mislio ni na koga posebno”.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Novak se osvrnuo i na Marejevo mišljenje da je suspenzija Marije Šarapove dobra za tenis.

“U tenisu ima mnogo priča koje kruže o klađenju i dopingu. Mislim da sve to dolazi od anti-doping agencija i vladajućih tela, koji treba da izađu sa dokazima, a ako to ne učine, sve će ostati samo na glasinama. Ponosan sam što sam deo ovog sporta koji volim i želim da sačuvam njegov integritet”, zaključio je Novak Đoković.

Ovo Đokovićevo izlaganje nije se dopalo Britancima. Tamošnji mediji su podsetili na veliki broj tenisera koji su pali na doping testovima, kao i na istrage oko nameštenih mečeva, i pitaju se kako Novak nije čuo za njih?!

Time su Britanci nastavili sa napadima na Novaka Đokovića, kao što je nedavno bio slučaj kada su ga nazvali seksistom zbog priče o visini nagradnog fonda u muškom i ženskom tenisu.

(Kurir sport)

2 komentara na "BAŠ GA NE VOLE: Britanci ponovo napali NOVAKA!"

  1. Mogu da ga aknu!

  2. Mogu da mu pljunu pod prozor….Naravno da ce ga napadati kad god mogu, i naravno da ga ne vole….Pa najbolji je i pretenduje na naslov najboljeg tenisera svih vremena… Na srecu, mogu samo da pisu i da pokusavaju da ga diskredituju…Nista drugo…Sve je to pucanj u prazno…Znate kako kaze prija Soja u ,,Gospodji ministarki”—-PAS KASLJE, A VETAR NOSI…Tako i americki i britanski novinari…Kaslju, a vetar nosi….Hihihihihihihihihihi

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.