Bogatstvo: Ovi srpski pevači su kraljevi bakšiša

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Folk zvezde koje nastupaju na svadbama, rođendanima, krštenjima i drugim slavljima, za jedno veče, ponekad zarade i solidan stan u Beogradu.

Veliki broj pevača na domaćoj estradi, može da se pohvali, ne samo dobrim honorarima, nego i još boljim bakšišem.

Među onima, koji najbolje prolaze su Darko Lazić, Ljuba Aličić, Dara Bubamara, Zlata Petrović

Lazić je otkrio da je pre godinu dana, u Beču, zaradio najveći bakšiš, 50.000 evra:

– Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se zarađuje novac. Tu sam zaradio 50.000 evra bakšiša za jedno veče. Bilo je tu još para, ali nije sve bilo za mene, ostatak su uzeli drugi muzičari – ispričao je Darko.

Pre dve godine, pojavio se snimak na Jutjubu, gde Ljuba Aličić, na jednoj svadbi u Nemačkoj, uzima bakšiš od 25.000 evra za 25 sekundi:

– Gostovao sam na svadbi u Berlinu, a čovek je pravio i rođendan detetu. Pozvao je mene, Darka Lazića, Nadicu Ademov, Aleksandru Prijović. Kada je došla torta, zamolio me je da otpevam pesmu “Njen oproštaj” i kako sam počeo, on je krenuo da deli sve po 500 evra. Nisam mogao sve da držim u rukama, pa sam trpao u džepove. Naravno, tu je bilo još pevača, pa se podelilo – ispričao je Ljuba.

Među njima se našao i Šerif Konjević, koji je za nekoliko sati počašćen sa 30.000 evra na svadbi u Raškoj. Dočekan je kao kralj, a zanimljivo je da su mu gosti vezali traku oko glave i struka, da bi imali gde da mu stavljaju novac.

Za Nadicu Ademov važi da je “magnet za pare“, a ona otkriva kolika je najveća cifra, koju je zaradila na jednom slavlju:

– Pevala sam na jednoj proslavi u Danskoj, jedan deško mi je naručivao pesmu za pesmom i obasipao me parama. U jednom trenutku, nisam mogla do daha da dođem, a nisam ni imala više gde da držim novac, samo me je obasipao. Bilo je više od 15.000 evra – ispričala je Nadica.

Zlata Petrović se obogatila, kada je pevala na dočeku Nove Godine u Beču, 2014. godine. Za samo tri pesme, pevačica je dobila 4.500 evra:

– Tačno je da sam dobila velike pare za samo tri pesme. Otpevala sam “Aj vino, vino“, “Samo s tobom” i “100 miliona” od Julije Bikove. U Beču me ne zovu Zlata, nego “vino, vino” – rekla je Petrovićeva.

Dara Bubamara je dobila najveći bakšiš na jednoj svadbi, gde su joj novac stavljali čak i u grudi, a dobila je i zlatni dukat. Zaradila je 4.000 evra, a honorar joj je bio 15.000 evra:

– Bila je to dobra svadba za nas pevače. Smenjivali smo se na sat vremena. Bili su Brena, Zorica, Jašar i Đurišićka. Dobila sam i dobar honorar. Napravila sam odličnu atmosferu, zato sam najviše bakšiša uzela – prisetila se Dara.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Bogatstvo: Ovi srpski pevači su kraljevi bakšiša"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.