Bogdan Obradović oštar: Novakov stručni štab mi se uopšte ne sviđa

Intervju

Bogdan Obradović – foto: Fonet

Novak Đoković je neočekivano rano ispao sa Australijan opena. U osmini finala je poražen posle tri seta od talentovanog Hjeona Čunga iz Južne Koreje, a bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović je gostujući na televiziji “Hram” bio oštar prema njegovom stručnom štabu.

Nole sarađuje sa Andreom Agasijem i od skora sa Radekom Štepanekom, koji je nedavno završio karijeru, što se nikako nije svidelo Obradoviću, koji voditeljki ove televizije Aneti Ivanović nije ispričao ništa lepo o njima dvojici.

– Novakov stručni štab čine dve najkontroverznije ličnosti u svetu tenisa. Jedan od njih je Andre Agasi, koji dolazi iz veoma razvijene zemlje (SAD, prim. aut.) i koji je nekada bio svetski broj jedan.

On je sjajan čovek, ali je sve šokirao kada je oženio Štefi Graf, koja mu je bila potpuna suprotnost. Imao je one “repiće”, izgledao je kao neki reper ili roker, ne znam ni kako bih ga opisao. Bio je i sa glumicama i manekenkama, ali me je iznenadilo kada je ušao u brak sa Štefi Graf.

Druga stvar, bio sam beskonačno ljubomoran. Sa druge strane, čudno mi je što je Novak takvog jednog čoveka uzeo za trenera, jer se i od mene i od Zimonjića naslušao priča o njemu – rekao je Obradović.

Mnogo više kritika izneo je na račun Radeka Štepaneka, pogotovo na račun njegovog nesportskog ponašanja tokom igračke karijere.

– U Novakovom stručnom štabu je i Štepanek, jedan od najbezobraznijih igrača u svetu tenisa. Dolazi iz Češke, koja je fantastična zemlja, iznedrila je Martinu Navratilovu, Ivana Lendla… Štepanek je “prljav” sa svake moguće strane, a čak i Novak i Janko su imali neka loša iskustva sa njim. Nole ga je izabrao za trenera, još je i rekao da je njegov dobar prijatelj, u šta nisam mogao da poverujem.

Ne znam šta će to njegovo prijateljstvo doneti Novaku Đokoviću, neverovatna mi je ta njegova nova ekipa – zaključio je Obradović u razgovoru za “TV Hram”.

(Skandalozno.rs, Izvor: TV Hram)

Budite prvi sa komentarom na članku "Bogdan Obradović oštar: Novakov stručni štab mi se uopšte ne sviđa"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.