Bogoljub KARIĆ ponudio Zoranu KESIĆU ogroman novac za prelazak na BK televiziju!

Povratak?

foto: Fonet

Kako „Blic” saznaje, Zoranu Kesiću, voditelju emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem”, ponuđen je od Bogoljuba Karića ogroman honorar da postane jedno od lica BK televizije koju pokreće, ali Kesić to nije prihvatio.

Zoran Kesić je ponudu ljubazno odbio i nastaviće da vodi emisiju na TV B92.

Nova sezona počinje u subotu 18. marta i, po svemu sudeći, predlog Bogoljuba Karića nije bio dovoljno jak argument za Zorana Kesića da napusti Devedesetdvojku sa kojom ima i ugovor koji traje do kraja godine.

[adsenseyu5]

Kako „Blic” saznaje, Bogoljub Karić je Zoranu Kesiću ponudio ogromnu platu, o kojoj je ovaj voditelj mogao samo da sanja.

A Bogoljub Karić, vlasnik BK TV, koja je nekada bila najbolja i najgledanija TV stanica u Srbiji, za „Blic” je potvrdio da je zvao Zorana Kesića.

– Tačno je, čuli smo se telefonom i ja sam ga pozvao da pređe na moju televiziju. Zasad nisam dobio konkretan odgovor od njega. Nije ni pristao, ni odbio ponudu. Čekam ovih dana da mi se javi.

U međuvremenu, planiram da pozovem još voditelja i novinara, jer želim da na BK ponovo okupim najbolja TV lica. Da budemo jaki i najbolji, kao što smo nekada bili.

Kako saznajemo u krugovima bliskim Zoranu Kesiću, sam voditelj bio je odlučan da ne želi da ide na BKTV.

[adsenseyu1]

– Prijatelji i porodica ga podržavaju u odluci da ne ostavlja svoju ekipu na TV B92 – kaže izvor „Blica” blizak voditelju, i dodaje:

– Kesića je poziv Bogoljuba Karića iznenadio, ali je ipak odlučio da ostane tu gde jeste.

Kesić je otkako vodi emisiju „24 minuta…” jedno od najpopularnijih TV lica, a slavu je stekao na „Foks” kanalu u satiričnom tok-šouu „Fajront republika”.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Bogoljub KARIĆ ponudio Zoranu KESIĆU ogroman novac za prelazak na BK televiziju!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.