Bred PIT otvorio dušu: Evo šta je uzrok mog RAZVODA sa Anđelinom DŽOLI!

Borba sa anoreksijom

foto: AP/Tanjug

Nakon nekoliko meseci medijske tišine, nakon vesti o razvodu najpopularnijeg holivudskog para, Bred Pit je konačno otvorio dušu i priznao da je za krah braka kriv on!

Pit je u intervjuu za “GQ Style” objasnio šta je bio uzrok raskida i priznao sopstvenu odgovornost.

– “Ako nekog voliš, oslobodi ga. Danas znam šta te reči znače. To znači voleti bez vlasništva. To znači ne očekivati ništa za uzvrat”, rekao je Bred Pit u intervjuu.

[adsenseyu5]

Na pitanje da li se oseća kao da je u žalosti nakon nečije smrti, glumac je odgovorio: “Da”. Time je objasnio i razlog za tužno lice, kakvo je imao na premijeri filma “The Lost City of Z“, prošlog meseca. Kao problem u njihovom braku je naveo svoje poroke, a pijanstvo je bilo najdominantnije.

“Ne mogu da se setim dana posle koledža, tokom kog nisam pio ili pušio travu. Kada sam osnovao porodicu, prestao sam sa svim porocima, ali je alkohol ostao u mom životu. Emotivno sam retardiran, imao sam sreću i prokockao sam je”, rekao je.

Kada je došlo do razvoda, shvatio je da mora da promeni svoj život. Kako je naveo, nekada je mogao “s Rusima da padne ispod stola i loče votku”, ali je sada krenuo na terapiju i kaže da se sjajno oseća.

Pročitajte još i ovo:

Anđelina DŽOLI najavila film, ali svi pričaju samo o NJENOM IZGLEDU! – VIDEO

Da bi se sredio, odlučio je da se distancira od svoje porodice, kako je ne bi još više povređivao i posvetio se kinematografiji.

“Deca su vrlo osetljiva. Oni sve upijaju i zato im treba mnogo toga objasniti. Potrebno je da ih slušamo, a kada sam okupiran poslom, ja nikog ne čujem. Želim da promenim to”, objasnio je glumac.

[adsenseyu1]

Smatra da je emotivno retardiran i da mora da radi na tome. U intervjuu je potvrdio informacije da se nakon razvoda nalazio u bedaku i da je utehu potražio kod prijatelja.

“Bio sam toliko tužan da nisam mogao da ostanem u svojoj kući. Otišao sam u bungalov svog prijatelja u Santa Moniki. Mesec i po dana sam proveo tamo”, rekao je Pit.

Danas se kaje zbog svojih postupaka, ali smatra da je dovoljno kukao nad svim i da sada mora da krene dalje i radi na tome da se promeni.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Bred PIT otvorio dušu: Evo šta je uzrok mog RAZVODA sa Anđelinom DŽOLI!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.