Česi najavljuju suspenziju: Partizan bez navijača protiv Viktorije Plzen u Ligi Evrope?

JNA

Stadion Partizana – foto: Beta

Posle najava da će stadion JNA biti suspendovan za prvu utakmicu Partizana i Viktorije Plzen, u prolećnom delu Lige Evrope, iz češkog kluba poručuju navijačima da odlože svoj dolazak u Beograd.

Izgleda da Česi znaju nešto što mi još uvek ne znamo.

Kako stvari stoje, još uvek se ne zna hoće li 15. februara u Humskoj biti navijača ili ne, što je ujedno i glavni razlog da se klub iz Češke obrati svojim navijačima zvaničnim saopštenjem.

– Tokom posete Beogradu i Partizanu smo upozoreni na mogućnost da se utakmica odigra bez gledalaca zbog problema koje Partizan ima sa svojim navijačima – stoji u saopštenju portparola kluba Vaclava Hanzlika.

Disciplinska komisija UEFA-e imaće poslednju reč, pa će se tako znati i konačna odluka kada je reč o prisustvu navijača.

– Molimo naše fanove da sačekaju sa kupovinom karata za prevoz i rezervacijom smeštaja. Pratimo situaciju i odmah ćemo obavestiti sve o odlukama – kaže se u zvaničnom saopštenju.

Da podsetimo, Partizanu preti suspenzija zbog kršenja uslovne kazne Evropske kuće fudbala na utakmici sa Jang Bojsom.

Prvi meč protiv Viktorije Plzenj crno-beli igraju 15. februara u Beogradu.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Česi najavljuju suspenziju: Partizan bez navijača protiv Viktorije Plzen u Ligi Evrope?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.