Čuveni holivudski GLUMAC prodao kompaniju za 1.000.000.000 EVRA!

Biznismen

foto: AP/Tanjug

Jedan od najplaćenijih i najpoznatijih holivudskih glumaca Džordž Kluni prodao je svoju kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara. Najzanimljivije je što je firmu osnovao sasvim slučajno.

Kluni je suosnivač firme “Kasamigos“, a prodao ju je lancu “Diago”. Firmu je 2013 godine osnovao sa prijateljem Rendijem Gerberom (suprugom top modela Sindi Kraford) i to sasvim slučajno. Oni su jedan pored drugog gradili kuće za odmor u meksičkom Kabo San Lukasu i tom prilikom provodeći vreme zajedno pili i mnogo tekile.

[adsenseyu5]

– Kada si u Meksiku, piješ mnogo tekile. Nakon nekoliko meseci i mnogo različitih vrsta tekile, Džordž se okrenuo prema meni i rekao: Zašto ne bismo napravili našu? Jednu koja će za nas biti idealna? – rekao je Gerber za CNBC.

Organic Swing Oil

Објава коју дели Rande Gerber (@randegerber) дана

To su i uradili uključivši još jednog prijatelja Majkla Meldmana, a sada prodaju brend za potencijalnih milijardu dolara – 700 miliona odmah, a još 300 miliona ako se tekila “pokaže kao dobra”, a Gerber otkriva ključ uspeha.

Neverovatno, ali istinito: I ove holivudske LEPOTICE odbijaju muškarci!

Looking back to where it all began. #NationalBestFriendDay #HouseOfFriends

Објава коју дели Casamigos Tequila (@casamigos) дана

– Fokusirali smo se na ono što je u boci, a ne na bocu i na njen izgled. Naša boca je jeftina, ali je zato unutra tekila vrhunskog kvaliteta – objasnio je Gerber.

[adsenseyu1]

Kluni je dobro poznat po svojim holivudskim filmovima i kao politički aktivista i humanitarac, a sada se proslavio i kao proizvođač tekile.

TUGA: Čuveni holivudski glumac objavio selfi na kojem je NEPREPOZNATLJIV

– Da ste nas pitali pre godinu dana, da li ćemo imati kompaniju vrednu milijardu dolara, verovatno bih rekao – ne. Ali nismo završili sa kompanijom, iako smo je prodali.

Počinjemo već večeras sa jednom čašicom. Ili dve – našalio se holivudski glumac, prenosi “Biznis insajder“.

(Skandalozno.rs, blic.rs, Izvor: Business Insider/DK)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Čuveni holivudski GLUMAC prodao kompaniju za 1.000.000.000 EVRA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.