Dara Bubamara: “Vlado Georgiev je smrad od čoveka!”

pevač

Vlado Georgijev – foto: Printscreen/YouTube

Dara Bubamara dala je skandalozni intervju za emisiju Ekskluzivno, gde je pričala o tome kako su na njenim pesmama radili brojni pop kantautori kao što su Ana Stanić i Vlado Georgiev, te mnogi drugi.

Dara je sa Anom ostala u dobrim odnosima, dok sa Vladom nije, a njihov sukob datira još od Darinog učešća u emisiji TLZP u kojoj je ona učestvovala, a Georgiev žirirao.

Tom prilikom Vlado je izneo svoje mišljenje o pevačici, koje nije bilo pohvalno, a Daru je to toliko pogodilo da je sada osula neviđenu paljbu po njemu.

– Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgieva koji je smrad od čoveka! On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom – rekla je Dara.

Iako je poznato da je Vlado svojevremeno bio u vezi sa Natašom Bekvalac, na konstataciju novinara da se Vlado ograđivao od saradnje sa Natašom na prvom albumu “Ne brini“, Dara je rekla:

– Pa naravno, kad ga ni ona ni ja nismo fermale dva posto!

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dara Bubamara: “Vlado Georgiev je smrad od čoveka!”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.