Darko Miličić: U Engleskoj smo dočekani kao najgora stoka

Intervju

PrintScreen: Crvena zvezda TV

Bivši NBA as otkriva kako se proveo u Londonu posle utakmice između Arsenala i Zvezde (0:0).

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić ogorčen je načinom na koji su se ugostitelji iz Londona odnosili prema njemu i Delijama.

[adsenseyu5]

Bez obzira na nedomaćinski prijem, Miličić kaže da je uživao posle remija Crvene zvezde i Arsenala.

– Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Imao sam priliku da budem delić velikog uspeha koji je napravila moja Zvezda – kazao je Miličić za Kurir.

Miličić se osvrnuo na ponašanje domaćina u pabovima koji su se nisu pokazali kao gostoljubivi.

– Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli – u dahu je rekao Miličić i nastavio:

– U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. I pored toga, mi smo se pokazali kao ljudi. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

[adsenseyu1]

Darko Miličić otkriva kako je poveo navijanje u kopu Zvezdinih navijača:

– Što se toga tiče, u dogovoru sa mojom bratijom pokušao sam prenesem malo energije. Jedan deo navijača i tribine bio je malo tiši, verovatno umorni od puta, pa sam na taj način hteo da pomognem.

Darko Miličić osvrnuo se i na negativno pisanje hrvatskih medija o njemu:

– Stvarno ne znam zašto sam im i dalje toliko interesantan. Čemu tolika mržnja? Mogu da im donesem svoje stablo, da vide ko su moji preci. Oni ne mogu da budu ono što jesu, a ja se ponosim onim ko sam. Srbin i četnik! Živelo naše sveto Kosovo! Nikog ne mrzimo, ali svoje ne damo.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Darko Miličić: U Engleskoj smo dočekani kao najgora stoka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.