Dejli mejl: Evo zašto Novak ĐOKOVIĆ nije više najbolji na svetu

Tuga šampiona

foto: AP/Tanjug

O porazu šestostrukog osvajača Melburna naširoko se pisalo i juče u svetu, a ugledni Dejli mejl napravio je listu razloga zbog kojih Novak više nije najbolji na svetu.

DRUGI PRIORITETI

Posle rođenja sina normalno je da ima druge prioritete. To je na neki način i demonstrirao posle pobede u Dohi. Svi su otišli u Australiju, a on natrag u Evropu da bi bio sa suprugom i detetom.

[adsenseyu5]

ROLAN GAROS

U Parizu je stigao do svog svetog grala. Ovo ima veze s pomenutom motivacijom, ali i činjenicom da posle toga ništa nije isto. Dao je sve tenisu, vraćeno mu je mnogo, tu već dolazi do preispitivanja.

VIŠE GA SE NE PLAŠE

Denis Istomin je nanjušio Novakove slabosti. Da je ovaj meč igran pre godinu dana, Uzbekistanac bi ga sigurno izgubio. U sportu rival ume da oseti trenutak kad gubite tu auru nepobedivosti koju je Novak imao.

MEDITACIJA

Novak je uvek spreman da eksperimentiše, da proba nove stvari van terena. Zbog toga dijeta, meditacija, uz novi način ishrane nisu ništa čudno kad je Srbin u pitanju. Postavlja se pitanje da li on u ovom trenutku traži odgovore koji nemaju mnogo veze s tenisom.

[adsenseyu1]

RASKID S BEKEROM

Uz Nemca je Novak bio neprikosnoven. I sam Beker je rekao da Đoković nije spreman da radi kao nekada, odnosno da ne provodi dovoljno vremena na terenu.

FIZIČKA SPREMA

Englezi tvrde da je izgubio nekoliko kilograma, da se to vidi golim okom i da nije u najboljem fizičkom stanju. Jednostavno, nije spreman i pitaju se da li je eksperimentisanje s ishranom uzelo svoj danak.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Dejli mejl: Evo zašto Novak ĐOKOVIĆ nije više najbolji na svetu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.