Dejvid LINČ: Niko nije sposoban da se Trampu intelektualno suprotstavi!

Intervju

Donald Tramp – foto: Tanjug/AP

Poznati američki filmski reditelj Dejvid Linč ukazao je da bi Donald Tramp mogao da bude jedan od najvećih američkih predsednika u istoriji, te da bi njegovo stupanje na vlast moglo da otvori put velikim reformama.

On je to rekao u razgovoru za Gardijan, te dodao da bi Tramp mogao da bude jedan od najvećih predsednika u istoriji, “jer je toliko rasplamsao stvari“.

Američki reditelj “Plavog somota” i “Tvin Piksa“, kojeg smatraju jednim od najvećih filmadžija današnjice rekao je da niko nije sposoban da se Trampu intelektualno suprotstavi.

“Naši takozvani čelnici ne pokreću zemlju, ništa ne postižu. Oni su kao deca, Tramp je sve to pokazao”, rekao je Linč (72).

Dejvid Linč je objasnio za Gardijan da se ne seća za koga je glasao na predsedničkim izborima 2016. na kojima je pobedio Donald Tramp, ali da zna da je glasao za demokratu Bernija Sandersa na predizborima.

Trampu se očigledno svidelo šta je tokom vikenda Linč govorio o njemu, te je tvitnuo intervju Gardijana u kojem je slavni reditelj izneo svoje mišljenje.

Međutim, ubrzo se i sam Linč oglasio na Fejsbuku i napisao da bi voleo da sedne i popriča sa Trampom, pravdajući se da njegov intervju nije interpretiran na pravi način.

“Ta rečenica koja je tako brzo odjeknula u javnosti pomalo je istrgnuta iz konteksta i treba da se pojasni”, napisao je Linč i dodao da ukoliko nastavi tako da se ponaša kao do sada da neće imati priliku da postane jedan od najboljih.

“To bi bilo tužno kako za vas, tako i za zemlju. Nije kasno da okrenete brod na drugu stranu. Uputite ga u svetliju budućnost za sve nas. Vaša duša će propevati”, napisao je Linč.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dejvid LINČ: Niko nije sposoban da se Trampu intelektualno suprotstavi!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.