Đole Balašević i njegova supruga proslavili 36 godina braka, a Oliverina PORUKA će vas dirnuti u dušu!!

brak

Foto: Printskrin/Youtube/WASP PRODUCTION

– Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi – piše u dirljivoj poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici Đoleta Balaševića

Slavni kantautor Đorđe Balašević i njegova supruga Olivera Balašević proslavili su juče (7. maja) 36. godišnjicu braka, a tim povodom je na Fejsbuku “panonskog mornara” osvanuo dirljivi status.

[adsenseyu5]

Pismo koje je Olivera posvetila svome suprugu, a koje je povodom godišnjice objavljeno na Fejsbuku, na stranici Đoleta Balaševića, prenosimo u celosti:

“36 godina

Kasnili smo na sopstveno venčanje… Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se venčali, i ja sam zbog albuma za devojčicu i slike želela da budem u belom, mislim da je to san svake devojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž – Mapete.

 I pristali ste tako da se venčate?

Zašto da ne? Pa to je on, na sve drugo ne bih pristala!

Svadba je bila skromna, upriličena u četvrtak 7. maja 1981. godine, s obzirom na to da je Đorđu umrla majka. Kumovi su bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole “prevario” rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte. Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci “Svadbenog marša”, dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja sa lentama, a Đole je to morao da prokomentariše: “Oho – vidi Mis i prva pratilja!

[adsenseyu1]

Kad su pitali da li neko ima nešto da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu sa ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro…

I tako smo se mi “legalizovali” – Olivera Balašević

Prisetite se i čuvene pesme “Olivera”, koju je Đole posvetio svojoj supruzi:

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Đole Balašević i njegova supruga proslavili 36 godina braka, a Oliverina PORUKA će vas dirnuti u dušu!!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.