Dokle više: Učesnici rijalitija “Farma” se drogirali na imanju?!

logo

Još jedan skandal u rijalitiju! Vlada Stanojević, Tijana Đuričić, Rade Lazić i Aleksandar Živanović su se zajedno sa go-go igračicom sakrili iza izolacije i pušili travu.

Jelena Krunić ponovo je napravila skandal na “Farmi” kada je iza izolacije sa Radetom Lazićem, Acom Živanovićem, Tijanom Ðuričić i Vladom Stanojevićem pušila travu.

Go-go igračica je u toku dana pozvala farmere da odu do izolacije kako bi zapalili cigaretu, što je strogo zabranjeno. Međutim, Krunićeva je kao paravan iskoristila Tijanu Ðuričić da bi sa muškarcima mogla da puši travu.

Jelena je rekla silikonskoj kraljici da se sagne da se ne bi videlo šta rade i tom prilikom joj naglasila da pušenje na tom mestu nije dozvoljeno i da pazi da je kamere ne snime. Iako je na prvi pogled izgledalo da ukućani puše cigarete, po pitanju Aleksandra Živanovića bilo je jasno da zapravo koriste laku drogu.

– Da li možeš ti meni da objasniš kako se to radi? – upitao je radoznalo Aca Jelenu, koja mu je održala čas duvanja trave.

– Slušaj, vučeš i držiš dim u sebi – objašnjavala je Krunićeva, koja očigledno ima velikog iskustva sa ovim stvarima.

[adsenseyu1]

Igračica je cimerima rekla da se opuste jer se na kamerama ništa ne vidi i objasnila da džoint treba da ide ukrug.
– Ajde još jedan krug, ovo ubija koliko je do ja.a – pričala je Jelena, koja je ranije pričala da je konzumirala narkotike, dok je ostalim farmerima, prema njihovoj priči, ovo bio prvi put.
– Rade želi da se pokaže u društvu, pa verujem da je zbog toga pušio travu iza izolacije. Iako nikad nije ni cigaretu zapalio, a kamoli nešto drugo, verujem da je to uradio da bi ga drugi prihvatili – objašnjava manekenov prijatelj Ivan.
S druge strane, Aleksandrov menadžer Marko ne veruje da je pevač iza izolacije probao marihuanu jer je uvek bio protiv droge.
– Aca je sportski tip, nikada i ne pije, tako da ne verujem da je pušio travu. Iako je pravi šoumen, znam da nikada ne bi potegao za nečim takvim – objašnjava Marko.
Inače, Krunićeva je pre nekoliko godina bila na lečenju od droge, ali se po svemu sudeći nije oslobodila ovog poroka.
(kurir)
[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Dokle više: Učesnici rijalitija “Farma” se drogirali na imanju?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.