Dolijao: Uhapšen poznati učesnik srpskog RIJALITIJA, evo zbog čega

Nagrabusio

foto-ilustracija: pixabay.com

Zbog sumnje da je pretukao mladića iz sela, policija u Mrkonjić Gradu, u petak naveče je uhapsila Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaja od Šipova.

Grahovčev advokat Dušan Tomić usprotivio se da, posle isteka policijskog zadržavanja, njegovom klijentu bude određen pritvor, u čemu je uspeo i predmet će ići u takozvanu redovnu proceduru. Zmaj će se braniti sa slobode, prenose Večernje novosti.

“U Zmajevo imanje ušao je mladić iz sela, u alkoholisanom stanju, i zabo je nož u njegovu kravu, koja je bila sva krvava. Pošto je mom klijentu krava svetinja, “odgovorio” je “ručno” seoskom kabadahiji. Ubrzo potom stigla je policija stavila lisice na ruke Zmaju od Šipova, što ga je teško pogodila. Zmaj se, po povratuku iz rijalitija, posvetio stoci, znatno je uvećao njihov broj i brutalan atak na kravu nije mogao da oprosti”, rekao je Dušan Tomić.

Deo meštana, inače, zamera Zmaju da ne brine o svojim kravama, da su najčešće gladne, da hodaju po ulicama Šipova, ugrožavajući saobraćaj…

“To, jednostavno, nije tačno, jer sve činim za moje krave, za njih živim, njih i hranim i timarim i, kao što se videlo, branim po cenu zatvora”, kaže Ilija Grahovac.

Zmaj od Šipova – foto: printscreen

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Večernje novosti)

2 komentara na "Dolijao: Uhapšen poznati učesnik srpskog RIJALITIJA, evo zbog čega"

  1. IMA LI NESTO DRUGO

  2. dosta je

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.