DRAMA ISPRED ULAZA: Manijak pokušao da kidnapuje Staniju Dobrojević ispred kuće i ugura u auto!

starleta

Strašno sam se uplašila kada me je napao, jer nisam mogla da verujem da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se dobro završilo, rekla je starleta

Prava filmska drama odigrala se na parkingu ispred kuće starlete Stanije Dobrojević, kada ju je manijak napao dok je pokušavala da iz automobila izvadi stvari koje je ostavila u gepeku. Napadač je uspeo, pre nego što je ona počela da vrišti, da joj ispipa grudi i zadnjicu.

Očigledno je da su fotografije na kojima je Stanija gola počele da uzimaju danak,jer manijaci kojima se ona dopada više ne biraju sredstva kako bi osetili ukus onoga što im ona pruža samo putem atraktivnih slika. Nemila situacija se odigrala na parkingu ispred starletine zgrade u sred noći.

Samo što je otvorila zadnja vrata i krenula da iz gepeka uzme stvari, koje je kupila za izlazak, napoznati muškarac je snažno uhvatio za ruku i pokušao da je ugura u automobil.

[adsenseyu4]

“Čula sam da neko vrišti i dotrčala do prozora. Videla sam Staniju kako pokušava da se otrgne muškarcu, koji je jednom rukom držao kako ne bi pobegla, a drugom prelazio preko njenih grudi i zadnjice. Iako se borila s njim, sve vreme je vrištala i dozivala da joj neko pomogne. U tom trenutku, mnogo komšija je upalilo svetla i otvorilo prozore, što je manijaka uplašilo, pa je pobegao. Ona dugo nije mogla da dođe sebi! Istrčali smo da joj pomognemo i smirimo je. Sve vreme je ponavljala:“Šta ako se vrati”, jer je to očigledno najviše plašilo. To je sigurno neki fan opsednut njom, a nažalost, ko zna koliko je takvih posesivnih umova. Mlada je i lepa, zato mora da se pazi”, kaže jedna od komšinica koju je starletin vrisak probudio.

Pozvali smo Staniju da čujemo kako se sada oseća i da li je uplašena. “Bilo je šta je bilo. Nisam mogla da verujem da to može da mi se dogodi, ali to izgleda može da se desi svakome od nas. Srećom, prošla sam bez posledica i sada se dobro osećam. Strašno sam se uplašila kada me je napao, jer nisam mogla da verujem da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se dobro završilo”, kaže starleta.

[adsenseyu1]

(alo)

1 komentar na "DRAMA ISPRED ULAZA: Manijak pokušao da kidnapuje Staniju Dobrojević ispred kuće i ugura u auto!"

  1. Ha ha: ‘Napadač je uspeo, pre nego što je ona počela da vrišti, da joj
    ispipa grudi i zadnjicu’! Legenda. Pitam se jel more neko da bude
    stvarno tako napanjen ili je htio da joj vrati milo za drago zato što se
    gola slikala. AS i gotovo. Tako joj i triba, ona je se prva počela upucavat.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.