Drugi deo: Snima se nastavak filma “Kad porastem, biću Kengur”

Stiže nastavak?

Kad porastem, biću Kengur“ – foto: Promo

Scenarista Miroslav Momčilović potvrdio za Kurir da piše nove avanture čuvenih junaka s Voždovca – Sumpora, Brace, Cileta, Barona i golmana iz Srbije koji je doneo pobedu Istviču protiv Mančestera.

Film „Kad porastem, biću Kengur“ naredne godine dobiće svoj nastavak, saznaje Kurir.

Kultna komedija Radivoja Raše Andrića premijerno prikazana 2004. naredne godine mogla bi da počne da se snima i tad bi se ponovo okupili Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović, Gordan Kičić, Marija Karan, Olga Odanović i drugi.

[adsenseyu5]

– Još je sve na nivou ideje. Ne mogu u ovom trenutku ništa više da otkrijem o radnji filma – rekao je za Kurir scenarista Miroslav Momčilović.

foto: Promo

Prvi deo „Kengura“ govori o mladim ljudima koji su na granici prelaska u srednje godine, a nisu uradili ništa konkretno u svom životu. Radnja prati tri međusobno isprepletene paralelne priče koje se odigravaju na beogradskoj opštini Voždovac.

[adsenseyu1]

U nastavku ćemo verovatno videti šta je bilo s omiljenim junacima Kengurom, Bracom, Iris, Sumporom, Živcem i drugima.

foto: Promo

Nastavku se raduje i glumac Predrag Bjelac, koga je proslavila uloga šanera Barona.

– Iznenađen sam, radujem se što se radi nastavak i jedva čekam poziv za snimanje. „Kengur“ je za mene tada bio veliki događaj. Film je proradio kod publike tek kasnije, nakon prikazivanja na TV i s pojavom interneta – kaže Peđa i dodaje:

– Doživeo sam da me zaustavljaju fanovi širom sveta. Usred aviona su ljudi ustajali i pozdravljali me zbog uloge Barona. Malo sam mator da snimam. Za uspeh prvog dela možda je najzaslužniji pokojni montažer Marko Glušac, koji je napravio čudo.

Za one koji su zaboravili Kengur je bio fudbalski golman koji je asistirao za pobedu Istviča nad Mančester junajtedom.

Nikola Đuričko je u filmu krenuo iz sopstvenog šesnaesterca na protivničku polovinu, a šta će raditi u nastavku, videćemo možda već naredne godine.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Drugi deo: Snima se nastavak filma “Kad porastem, biću Kengur”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.