Džej: Duša me boli brate moj, što me živog sahranjuju!

Pevač

Foto: Youtube

Smučilo mi se, brate, da me živog sahranjuju. Hej, živ sam! Zar sam ja to zaslužio? – očajan je pevač

Dok estrada i portali na internetu bruje o tome kako je Džej operisao srce, pevač uživa u svom omiljenom lokalu na Dorćolu i ne može da veruje šta se o njemu i njegovom zdravlju priča. Za novi broj tabloida SCANDAL! kaže, pogađaju ga te priče više nego sama bolest koja mu zagorčava život poslednjih godina.

[adsenseyu5]

  • – Kakva, bre, operacija? Kakva transplantacija srca? Pa da sam se operisao, valjda bih se toga sećao? Jeste, doktori su spominjali operaciju, ali niko nije rekao da je to nešto hitno. Smučilo mi se, brate, da me živog sahranjuju.  Hej, živ sam!
    Zar sam ja to zaslužio?
    Uvek sam bio čovek, prema svima, svakome sam pomogao, nikome odmogao. Kako da me srce ne zaboli? Duša me boli – kaže pevač.

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje pevač je prošle nedelje, uz ćerke, unuka i najbliže prijatelje, u kafeu na Dorćolu, proslavio 53. rođendan. Nikoga nije zvao, nije pravio veliko slavlje, najbliži i najvoljeniji su mu bili dovoljni. Sa uživanjem je sekao rođendansku tortu, poželevši sebi sreću i dobro zdravlje.

Ko preživi, pričaće: Počinje rijaliti „FARMA 8“ koji će trajati NEVEROVATNO DUGO!

Malo je pevao, malo od sreće plakao. Što prijatelji sa svih strana sveta dolaze da vide kako je, što mu se javljaju da mu požele bolje dane i zdravlje. Ipak, mnogi Džejovi prijatelji ne kriju da su zabrinuti za njega jer upozorenja lekara da mora da menja život ne shvata ozbiljno.

(Skandalozno.rs, Izvor: Novosti.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Džej: Duša me boli brate moj, što me živog sahranjuju!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.