Dženifer ANISTON kao da ne stari: Evo koliko NOVCA ulaže u svoj IZGLED

Lepotica

foto: Reuters

Za nju kao da nije prošlo 17 godina. Kada pogledate slike, zaista se stiče utisak da Dženifer ne stari. A koliko to košta i kako je moguće?

Sličnost između Dženifer u 2000. i u 2017. je neverovatna. Ako izuzmemo faktor “genetike”, nemoguće je da njena kosa sija istim sjajem, kao i koža, a blistav osmeh ni gotovo dve decenije nije se promenio.

Glumica, ako joj je verovati, dosta truda ulaže u svoj izgled, ali preporučuje i dosta različitih tretmana. Da li biste ih probali? Ako se uzme u obzir period od 17 godina i saberu cene, cifra koju ona, osim “truda” izdvaja je nešto više od 1,2 miliona evra.

[adsenseyu5]

Ovo su cifre koje izdvaja na godišnjem nivou.

NOGE – 40.000 evra
Dženifer vežba šest puta nedeljno. Noge duge, vitke i zategnute su nejn prepoznatljiv znak.
Trenera Mandi Ingber plaća oko 800 evra nedeljno.
“Imam svoju teretanu zbog privatnosti koja mi je neophodna. Nekada mi dođu prijateljice pa zajedno vežbamo”, kaže, a osim kardio i jakih treninga ona izdvaja značajne sume i za meditacije i jogu- oko 250 evra na sat.

VRAT – 400 evra
“Euoko Fractional Neck Lift” koncentrat Džen koristi u neograničenim količinama i za njega izdvaja nešto više od 400 evra.

KOSA – 7.000 evra
Kris Mekmilan je jedan od njenih najboljih prijatelja. On je frizer i od njega se Džen ne odvaja.
On joj “radi o glavi” od 1994. kada je kreirao čuveni lik Rejčel.
“Kada sam je upoznao imala je dugu, jednoličnu smeđu kosu. Nikako nije želela da joj skratim krajeve, stalno je ponavljala da ona želi i da mora da ima dugu kosu. Pošto sam frizer ubedio sam je da se ipak ošiša. Uradili smo i senčenje pramenova. Posle šest nedelja došla je opet i tražila je još jedno šišanje. Imala je deo kose do brade, a pozadi nešto duže kraje. Tako je nastala Rejčel”, ispričao je Mekmilan. Ona jedno šišanje plaća oko 500 evra, a korisi najkvalitetniju kozmetiku i farbe za čuvenu “mednu” boju koju godinama ponosno nosi.

ISHRANA – 16.328 evra
Pre popularnosti i serije “Prijatelji”, Dženifer neke uloge nije dobijala jer je bila previše- okrugla. Njen agent ubedio je da mora da smrša, ako želi filmsku karijeru.

“Pila sam dosta mlečnih šejkova, jela brzu hranu. Kasnih devedesetih sam postala osvešćena i tada sam uvela red u svoju ishranu. Otkrila sam Atkinsonovu dijetu”, rekla je, a strani mediji su pronašli da ona za dostavu zdrave hrana godišnje izdvaja oko 16.328 evra.

“Za doručak obično jedem avokado sa tostom bogatim proteinima. Izbegavam ugljene hidrate i gluten. To mi nikako ne prija. Tokom dana jedem dosta svežih namirnica, voće i povrće”, rekla je svojevremeno.

[adsenseyu1]

LICE – 6.000 evra
Tako blistav i čist ten nije lako imati. Ona isprobava skoro sve što se pojavi na tržištu, razume se ono najskuplje od tretmana i tehnologija koje su u službi lepote. Do 2000. ona je koristila kreme sa blagim eksfolijantima. A sada su njeni favoriti laserski tremani koji koštaju, u proseku oko 600 evra.
Ona koristi i radio talase, hiperbaričnu komoru….što sve zajedno iznosi oko 6.000 evra godišnje.

ŠMINKA – 700 evra
Iako je njena šminka vrlo skormna, ona koristi najkvalitetnije proizvode.

NOS – 22.000 evra
Glumica je priznala da je imala dve intervencije na nosu. Jedna je bila pre “Prijatelja”, a druga kada je prolazila kroz razvod od Bred Pita.

GRUDI – 5.500 evra
Nije potvrdila, ali mediji spekulišu da je ona “doterivala” grudi.

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Dženifer ANISTON kao da ne stari: Evo koliko NOVCA ulaže u svoj IZGLED"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.