Egipatski arheolog vodio MESIJA u obilazak PIRAMIDA: Žao mi je što moram ovo da kažem, ali momak je MORON!

Ilustracija

foto: publicdomainpictures.net

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Lionel Mesi bio je u obilasku egipatskih piramida, a ono što je posle ture o njemu imao da kaže arheolog koji ga je upoznavao sa tajnama velelepnih zdanja šokiralo je mnoge.

Ljubazni egipatski arheolozi potrudili su se da slavnom Argentincu boravak bude nezaboravan, ali…

“Žao mi je što to moram reći, ali taj momak je moron”, rekao je Havaš i odmah objasnio šta je time hteo da kaže.

“Kada sam mu pričao o istoriji piramida, samo me tupo gledao. Pola sata sam proveo s njim na piramidama i mislio sam kako je vrlo važno da nauči neke stvari jer njega obožavaju milioni ljudi širom sveta. Uostalom, to je dosta bitno i za naš turizam.

[adsenseyu5]

Međutim, čini se da Mesi nije bio toliko zainteresovan za lekciju iz istorije.

“Nije pokazao ni minimum interesovanja. Ja sam samo pričao, a njegovo lice je bilo poput kamena. Ja sam drobio o tajnim odajama, faraonima, svakakvim mitovima… Ali, ništa! Baš nikakva reakcija! Da se razumemo, bio je jako pristojan, ali ne znam… Valjda mu je samo fudbal u glavi”, rekao je Havaš.

Ponuda

foto: Tanjug

Nekoliko dana ranije doktor Havaš je imao sličnu turu s glumcem Vilom Smitom.

“To je bilo totalno drugačije iskustvo. Smit je intelektualac. Postavio mi je dosta pitanja, bio je pripremljen, sa sobom je sve vreme držao knjigu o piramidama…”, pohvalno će arheolog o slavnom glumcu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Egipatski arheolog vodio MESIJA u obilazak PIRAMIDA: Žao mi je što moram ovo da kažem, ali momak je MORON!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.