Emina Jahović o razvodu:Mislim da kada sreća prestane, vreme je da se krene dalje!

razvod

Foto: Printscreen/ instagram/yaemina

Fanove je zbunio njen odgovor da nikako ne bi sada rodila dete

Eminin brat nedavno je dobio sina Adema, i to je u njihovu porodicu donelo mnogo sreće, fanovi poznate pevačice zapitali su se da li možda i ona planira da rodi treće dete.

[adsenseyu5]

Pevačicina reakcija i odgovor zbunili su mnoge:

“O, ne! Nikako! Bar zasad nemam te ambicije. Jaman i Javuz me ispunjavaju potpuno, i uspevam u onome što sam odavno sebi zacrtala da budem i dobra majka, i supruga i uspešna u poslu.

Nije lako biti majka, ja to znam dobro jer sam mlada postala majka, volela bih da imam još jedno dete, ali ne sad,” rekla je Emina.

Emina je prokomentarisla i zašto se u današnje vreme parovi sve češće razvode i objasnila da se treba razići onda kada više sa tom osobom nisi srećan:

[adsenseyu1]

“Mislim da su se ljudi osamostalili, nemaju više toleranciju jedni za druge. Mislim da čovek treba da ostane u braku ili vezi sve do onog trenutka do kada je srećan. Onog trenutka kada osećaj sreće prestane, mislim da je vreme da se krene dalje…”

https://www.instagram.com/p/BTcjd7TgzgR/

(Skandalozno.rs, Izvor: Stil.kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Emina Jahović o razvodu:Mislim da kada sreća prestane, vreme je da se krene dalje!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.