Era Ojdanić otkriva: Petorica mladića su me unakazili, tukli su me nogama i pesnicama!

Pretučen

foto: printscreen

Eru Ojdanića brutalno je pretuklo pet muškaraca na vašaru na kosmajskim Tresijama, saznaje Kurir.

Na pevača narodne muzike nasrnula su petorica nepoznatih mladića, koji su ga izveli iz šatora i svom snagom ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu otkinuli zlatni lanac i opelješili ga za 1.900 evra.

[adsenseyu5]

Policija je odmah reagovala i uhapsila napadače. Era je završio u Urgentnom centru sat vremena posle ponoci. Povređena su mu rebra, leđa, ruke i lice, a na kućno lečenje pušten je tek u šest sati ujutru.

Ova naša saznanja potvrdio je i Ojdanić, koji je jedva govorio od bolova.

– Je.i ga! Dobro sam. Pretučen sam i opljačkan, šta da kažem. Njih petorica su odlepili od alkohola, izgubili svaku kontrolu i ja sam ispao njihova žrtva. Prvo su dva sata uživali i poručivali pesme, a onda je nastao haos. Napali su me iz čista mira, odvukli iza šatora i počeli da me tuku nogama i pesnicama. Nisu gledali gde udaraju. Unakazili su me! Pokušavao sam da se branim, ali džaba kad su jači – prepričava Era incident, koji je na sekund zastao i zakukao od bolova.

– Joj, sve me boli! Još uvek se psihički nisam povratio. Kada je policija reagovala, krenuli su i njih da biju, je.o te život! Odmah su ih odveli u policijsku stanicu. Zabolelo me je što se od toliko ljudi niko nije našao da ustane i pomogne ili da ih smiri. Sam sam se borio sa pet pobesnelih tigrova. Zorica se povukla i više je nisam video. Zbog incidenta su zatvorili šator i prekinuli veselje – rekao je Ojdanić za Kurir.

[adsenseyu1]

Na pitanje da li je tačno da je pokušao nekom liku da na kvarno uzme 200 evra, Era se naljutio.

– Ma to je priča za malu decu. To nije tačno. Da li stvarno verujete u to? – završava pevač.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Marija Dejanović)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Era Ojdanić otkriva: Petorica mladića su me unakazili, tukli su me nogama i pesnicama!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.