EVROVIZIJA – Britanski mediji kritikovali Sanju Vučić: Sjajan vokal, ali njen… – VIDEO

Advertisement

Finale

foto: Printskrin

Predstavnica Srbije, Sanja Vučić, plasirala se u finale Pesme Evrovizije koje će se održati u subotu 14. maja, a strani mediji je svrstavaju među top 5 takmičara.

Pripadnici stranih medija su protekle nedelje pratili i komentarisali sve učesnike, a naša predstavnica je uglavnom dobijala pozitivne komentare.

Pesma Sanje VučićGoodbye” koja govori o nasilju u porodici i koja ima jasnu poruku oduševila je sinoć publiku u Gloub areni.

Britanski Metro je naveo da Sanjin neverovatan vokal može u finalu da je svrsta među top 5 takmičara.

[adsenseyu1]

Dojče vele je istakao značaj baletskog igrača Miloša Isailovića koji je upotpunio nastup naše predstavnice, ali i pored velikog broja pozitivnih komentara, bilo je i negativnih. Oni su se ticali stajlinga.

Naime, ne samo naša predstavnica sa svojim timom, već i drugi učesnici su uglavnom bili obučeni u crno, pa je britanski Telegraf istakao da je očekivao više od ovog poznatog takmičenja i stajling učesnika.

Kada je reč o prognozama u kladionicama, Srbija se trenutno nalazi na 16. mestu dok je Rusija na prvom, a odmah iza nje su Australija (kojoj je ovo druga godina od kako se takmiči u ovom popularnom muzičkom šou) i Ukrajina.

U skladu sa pravilima takmičenja, gledaoci mogu da glasaju za koliko god favorita žele, ali ne i za sopstvenu zemlju. Do sada se pokazalo kao praksa da sve zemlje uglavnom glasaju za svoje “komšije”.

Nakon prve polufinalne večeri, u finale su se plasirali predstavnici Azerbejdžana, Rusije, Holandije, Mađarske, Hrvatske, Austrije, Jermenije, Češke, Kipra i Malte, a nakon druge predstavnici Letonije, Gruzije, Bugarske, Australije, Ukrajine, Srbije, Poljske, Izraela, Litvanije i Belgije.

[adsenseyu1]

Ono što je većinu gledalaca iznenadilo sinoć je to da se predstavnica Makedonije, Kaliopi, nije plasirala u finale iako je pevačicin neverovatan vokal oduševio sve prisutne, kao i gledaoce ispred malih ekrana.

(b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "EVROVIZIJA – Britanski mediji kritikovali Sanju Vučić: Sjajan vokal, ali njen… – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.