FEDERER se naslađuje činjenicom da NOVAK gubi 2:0: SRBIN NIJE NEPOBEDIV!

Ljubomora

foto: Tanjug/AP

Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da su prva dva seta duela između Novaka Đokovića i Sema Kverija pokazala da su se svi u svetu tenisa zaneli i da Srbin nije nepobediv.

„Uvek sam govorio: prva nedelja je teška. Igrao sam protiv Sema Kverija prošle godine u Vimbldonu. Videli smo Novakovu borbu prošle godine protiv Kevina Andersona.

Razlike su male. Znam da smo se zaneli, mislimo da je nemoguće pobediti ga.

Jasno je da je pobediv. Nije nemoguće. On ne može da pobedi u 200 mečeva uzastopno. To nije moguće. Mora nekad da izgubi. Ali, on još nije izgubio i to je velika stvar za njega. On može da se bori i da izađe kao pobednik iz te situacije“, rekao je Federer i nastavio.

[adsenseyu1][adsenseyu1]

„Jasno mi je da smo se zaneli, pošto mislimo da ga je nemoguće pobediti, kao i sve što ide uz to. On je očigledno pobediv. To nije nemoguće. Jedino što je nemoguće jeste da pobedite u 200 uzastopnih mečeva.

Morate da pretrpite poraze, ali on još uvek nije izgubio i to je sjajna stvar za njega. I dalje ima šansu da se izvuče“, rekao je Federer.

Novak Đoković od 13 sati igra nastavak meča 3. kola protiv Sema Kverija. Amerikanac je dobio prva dva seta pre nego je kiša prekinula meč.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "FEDERER se naslađuje činjenicom da NOVAK gubi 2:0: SRBIN NIJE NEPOBEDIV!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.