FOTOGRAFIJA PROCURELA U JAVNOST: Haris ima debeo razlog za to što od osamdesetih godina prošlog veka ne skida šešir (FOTO)

pevac

Ova slika je, osim što se vrti po društvenim mrežama, završila i na plakatima pred njegov nastup u Engleskoj.

Svi smo navikli da pevač Haris Džinović na glavi uvek ima šešir ili makar maramu. Međutim, Harisova fotografija napravljena zbog vize za Veliku Britaniju, procurela je u javnost.

[adsenseyu1]

Ova slika je, osim što se vrti po društvenim mrežama, završila i na plakatima pred njegov nastup u Engleskoj.

Mora se priznati da Haris ima debeo razlog za to što od osamdesetih godina prošlog veka ne skida šešir:

[adsenseyu1]

5 komentara na "FOTOGRAFIJA PROCURELA U JAVNOST: Haris ima debeo razlog za to što od osamdesetih godina prošlog veka ne skida šešir (FOTO)"

  1. Rodoljub Zaharijevic | 16. decembra 2014. u 15:55 | Odgovori

    a sta je to tako strasno pa da se ne skida sesir,pa takvih kao sto je on ima na hiljade i ima razlika,oni su normalni i nisu optereceni svojim izgledom ili da kazem nisu bolesni,on ocigledno jeste,ja poznajem jednog koji je celav od rodjenja a zene ga obozavaju.

  2. Filipovski Vladimir | 17. decembra 2014. u 10:51 | Odgovori

    HARIS JE KRALJ PESME ZA CEO BALKAN I SIRE. SVE FRIZURE I KOSE OVOG SVETA NE VREDE KOLKO JADNA NJEGOVA POSMA. I DO SADA SMO PREDPOSTAVLJALI DA JE MOZDA TO U PITANJU. PA STA. DUSA I KARAKTER SE NE MERE KOLICINOM KOSE NA GLAVI VEC ONIM STO IMAS U TOJ GLAVI. HARISE OSTACES KRALJ I SA SESIROM I BEZ NJEGA.

  3. Celavost je normalna pojava, a to sto on ne skida sesir je njegov ili imidz ili kompleks. Kako god bilo, njegova stvar.

  4. haris je kralj ,a svaki kralj nosi nekaj na glavi

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.