GDE JE NESTALA MINA LAZAREVIĆ? Povukla se posle porodičnog nasilja, a evo gde je sada

glumica

Printskrin: Youtube/DejanArt

Jedna od omiljenih domaćih glumica, Mina Lazarević, proslavila se ulogom Čupke, u Srećnim ljudima, a onda se okrenula intezivnom radu u pozorištu. Mina je 2015. godine napustila supruga Gorana Stanića, koji je fizički maltretirao nju i dvoje male dece.

Incident se desio u avgustu 2015. godine, a Minim suprug, osim nasilja u porodici, se sumnjičio i za nelegalno držanje automatske puške, kao i četiri kapisle za detonatore, koje je policija pronašla u stanu nakon što je došla na poziv Mine Lazarević.

  [adsenseyu5]

Mina je napustila Gorana i nastavila život sa sinom i ćerkom. Posle toga se retko pojavljivljava u javnosti, i pažljivo je birala mesta i događaje. Izjave za medije je retko davala.

U maju prošle godine, ekipa “Blica” zatekla je Minu kako decu odvodi u školu. Kako je tada izjavio njen otac, sa bivšim suprugom se viđa sa njim samo da bi mu predala decu. Na pitanje naše ekipe da li se pomirila sa bivšim suprigom, Mina je odgovorila:

– Ne mogu da verujem šta me pitate!

Mina se pre samo nekoliko dana pojavila u emisiji kod Nataše Pavlović “Praktična žena”, gde je ispričala kako izgleda njen dan sa dvoje male dece.

  [adsenseyu1]

Ona ima 19-godišnjeg sina Luku iz prvog braka i Ivu (9) i Marka (6) iz braka sa Goranom Stanićem. Mina je i dalje angažovana u pozorištu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "GDE JE NESTALA MINA LAZAREVIĆ? Povukla se posle porodičnog nasilja, a evo gde je sada"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.