Glavni urednik TV Happy Milomir Marić: Zabranili su “Parove” jer smo najgledaniji!

Najgledaniji smo!

Naš program je bio dečija slikovnica u poređenju sa onim što se emitovalo na drugim televizijama, kaže odgovorni urednik Televizije Happy Milomir Marić povodom zabrane emitovanja rijalitija “Parovi” na 24 sata.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izreklo je TV Hepi privremenu zabranu emitovanja programa u trajanju od 24 sata zbog emitovanja sadržaja koji mogu teško da naškode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloletnika.

“Preskočili smo druge televizije po rejtingu i to je jedini razlog zašto smo kažnjeni. Otvoreno su mi pretili da će se ovo dogoditi. Prvo ćete napasti tabloidi, a onda će te REM ukinuti, saopštili su mi”, tvrdi Marić ne želeći da otkrije identitet osoba koje su mu pretile.

“Kampanju protiv nas vode tabloidi koji su stvorili ličnosti iz “Parova”. Imam pouzdane informacije da su poslednjih dana urednici i vlasnici pojedinih televizija s nacionalnom frekvencijom bili u panici. Menjali su programsku šemu, “sekli” redovni program s kojekakvim sadržajem reagujući na rast gledanosti TV Happy”, objašnjava Marić i ističe kako će poštovati odluku REM.

“Prilagodićemo program zahtevima Regulatornog tela”, rekao je na kraju Marić.

(nadlanu.com)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

3 komentara na "Glavni urednik TV Happy Milomir Marić: Zabranili su “Parove” jer smo najgledaniji!"

  1. ovaj odurni stvor sa osmehom hijene nema decu, jer ga je Bog obelezio. Iskrivljenost njegove face je rezultat njegove ”dobrote”. Ako smatra da su Parovi decija slikovnica ,sta li je tek u njegovoj glavi ili u njegovoj kuci- kakvim to zivotom taj degenerisani kajman zivi??

  2. neverujem da ste bili najgledaniji.Narod ponekada je pusti da vidi vasu televiziju jer nije verovao da u 21 veku jos uve ima debilizma i ovakve emisije

  3. Ma njega malo zeza alkohol! Inace kad ne pije stavovi su mu OK

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.