Glumica Sloboda Mićalović otvoreno: Stižu me najgore godine!

Intervju

Printskrin: Youtube/RTS Balkanskom ulicom – Zvanični kanal

Polako prolaze godine “mlađe generacije”, stižu me najgore godine kada nisam za ulogu devojke, a nisam dovoljno zrela ni za ulogu majke, kaže lepa glumica.

[adsenseyu6]

– Do 35. godine vodimo se kao mlade glumice, a onda naglo odemo u stare glumice – kaže kroz smeh Sloboda Mićalović, jedna od naših najvećih glumačkih zvezda.

Gostujući na RTS u emisiji “Tako stoje stvari” Sloboda je iskreno pričala o svojoj profesiji, predrasudama vezanim za lepotu u svetu glume, o ćerkama Mili i Veri.

Sebe ne televiziji, kaže, voli da gleda, ali sa velikim strahom.

– Treba mi dva-tri puta da odgledam to što sam radila da bih imala realnu sliku. Kada se prikazivala serija “Ranjeni orao”, bila sam u Dominikani sa starijom sestrom i zvala sam Vojina koji je kod kuće gledao seriju. Pitam ga: “Reci mi kako je?” On kaže: “Odlično”, na šta sam ja odmah dodala: “Zakuni se da je odlično” – ispričala je kroz smeh Sloboda Mićalović.

A lepota koju joj je priroda podarila često, kaže, zna da bude mač sa dve oštrice.

– Zadovoljna sam svojim izgledom. Na filmu i televiziji uglavnom se lakše dobija uloga ako si lepši, ali za pozorište to ne važi. Postoji čudna nepravedna priča ako pristojno, lepo izgledaš, da ne možeš biti darovit i uspešan. Pozorišni ljudi ne veruju da lepota i talenat mogu da idu zajedno. To su predrasude s kojima godinama moraš da se boriš – kaže Sloba.

[adsenseyu1]

Mili i Veri je Brankov most, most Branka Kockice

Ćerke Mila i Vera, koje imaju šest i po godina, pokazuju talenat za glumu, a mamina i tatina popularnost im je ponekad dosadna.

– Prve godine pitale su nas zašto se svi slikaju sa nama. I rekle kako je to dosadno. Svesne su naše popularnosti, ali ne pravi im to problem. Niti se one time hvale – kaže Boba, a onda je otkrila simpatičnu izjavu svojih bliznakinja:

– Njih dve su ubeđene da se Brankov most zove tako po Branku Kockici. Obožavaju Kockicu!

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic)

Budite prvi sa komentarom na članku "Glumica Sloboda Mićalović otvoreno: Stižu me najgore godine!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.