Goga Sekulić: U Turskoj su me držali zaključanu kao belo roblje!

Držali su me kao belo roblje

Goga Sekulić je napustila Srbiju u želji da napravi karijeru modela, ali umesto da se fotografiše za naslovne strane i reklame, završila je u ropstvu!

„Iskreno, te priče baš i ne volim da se sećam. Tačna je u potpunosti. Otišla sam u Tursku jer sam verovala da je reč o sigurnoj priči, kastinzima i fotografisanju, a ničega od toga sem tog ropstva nije bilo“, priznaje pevačica.

Ona je neposredno po objavljivanju svog prvog albuma „Ljubavnica“ dobila ponudu da se okuša u ulozi modela. Prihvatila ju je, zbog čega je za nju usledio pravi pakao. Menadžer koji je Gogi i devojkama koje su došle sa njom trebao da ugovara kastinge ih je zarobio.

„Prvih nedelju dana je bilo sjajno! Međutim, druge nedelje nam je menadžer oduzeo pasoše. Držao nas je zatvorene u stanu. Jele smo ono što je ostalo u frižideru. Nismo imale kontakt sa spoljnim svetom.”

[adsenseyu4]

“Nije bilo moguće nikoga da pozovemo jer ni mobilne telefone tada nismo imale. Devojke su se uspaničile, neke su čak upale i u depresiju, ali ja sam odlučila da se borim za svoj život“, otkriva svoju potresnu priču Goga.

Pevačica je odlučila da pobegle iz stana koji im je bio kao ćelija, ali i iz Turske.

„Posvađala sam se sa tim menadžerom, čak sam i nasrnula na njega. Jedino sam ja bila harambaša! Nije mi bilo svejedno, ali neko je morao da se usprotivi. Ipak, nije mi to mnogo vredelo. Zato sam odlučila da razvalim vrata stana i sef u kom su bili pasoši. Uspela sam da pobegnem sa devojkama iz tog pakla“, priseća se pevačica.

(vesti-online.rs)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Goga Sekulić: U Turskoj su me držali zaključanu kao belo roblje!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.