Holivudska zvezda Leonardo Dikaprio DOLAZI U BEOGRAD da nađe devojku!

Potraga za devojkom

foto: AP

Leonardo Dikaprio će u Beogradu organizovati kasting za manju žensku ulogu u filmu „Robin Hud“, koji potpisuje kao producent, i biće gost na jednoj rođendanskoj proslavi.

Glumac, koji juri svog prvog Oskara, u našem glavnom gradu trebalo bi da boravi nekoliko dana. On će potražiti lokacije za snimanje filmova, organizovaće kasting za manju žensku ulogu u filmu „Robin Hud“ i biće gost na jednoj rođendanskoj zabavi.

– Leo se pored glume bavi i produciranjem. Po nagovoru bliskog prijatelja, koji često boravi u Srbiji, doputovaće u naš grad da poseti lokacije za snimanje. Dikaprio trenutno priprema dva filma, od kojih je jedan „Robin Hud“, čiji delovi bi mogli da se snimaju i u Srbiji. Naša zemlja je ponovo postala atraktivna za filmadžije jer je država donela zakon za povraćaj uloženog novca – kaže izvor Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

Dikaprio će održati i interni kasting, na koji će pozvati mlade glumice.

– Njegov prijatelj je dobio zadatak da pozove glumice poput Nine Janković, Tamare Dragičević, Danijele Vranješ i još nekoliko lepotica i modela da se oprobaju u tom filmu, doduše za manju ulogu. Deo posete iskoristiće da ode na rođendansku zabavu devojke njegovog bliskog prijatelja – zaključuje naš sagovornik.

Leonardo Dikaprio će se u Beogradu podsetiti srpskog jezika, koji je morao da nauči pre više od 16 godina zbog snimanja filma „Plaža“. Glumac u ostvarenju snimljenom u Tajlandu izgovara rečenicu: „Sutra ću putovati mnogo milja biciklom.“ Leo je tada upoznao našu glumicu Milicu Zeld Tinsku, ćerku balerine Jelene Tinske, koja mu je pomogla da savlada naš jezik i bila je jedna od njegovih partnerki.

Glumac je poznat kao lovac na manekenke. U bogatoj karijeri zavodnika zabavljao se sa Žizel Bindšen, Bar Refaeli i Erin Hiterton. Dikaprio je kratko bio u vezi sa Afrediti Drešaj, mis univerzuma Kosova 2011.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Holivudska zvezda Leonardo Dikaprio DOLAZI U BEOGRAD da nađe devojku!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.