Ima li kraja ludilu u rijalitijima: Učesnik “Farme” pokušao samoubistvo?!

bele

Svakog jutra takmičari rijalitija Farma od organizatora dobijaju lekove koje im je lekar propisao.

Nekolicina farmera koja prima svoju terapiju odlazi u prostoriju predviđenu za uzimanje lekova, nakon čega se vraća svakodnevnim obavezama na imanju. Međutim, jednog jutra, Gavrilović je vidno indisponiran oteo organizatorki celu kutiju lekova i zaključao se u prostoriju.

“Ivan je urlao iz sobe da će se ubiti i da će popiti kutiju tableta, a uspaničeni farmeri i organizatori nisu znali šta da rade. Organizatorka kojoj je oteo kutiju iz ruke je zaplakala od stresa i molila Gavrilovića da se smiri grcajući u suzama. Farmeri su bili šokirani neočekivanom situacijom i molili su ga da se smiri, međutim, Ivan je urlao iz sveg glasa.

Foto Printscreen

foto: printscreen

Nakon desetak minuta agonije kroz koju su svi prošli, organizatori su nabavili duplikat ključa i otključali Gavrilovića, koji se malo smirio i vratio kutiju lekova za smirenje – rekao je izvor blizak produkciji za Alo.

O tome koliko lekovi utiču na njega govore i stalne prozivke farmera, koji su primetili da pevač ima očiti problem sa nervima. Kristijan Golubović je u više navrata rekao: „Alo, ti, što si nakljukan lekovima, smiri se. Trebalo je veću dozu jutros da ti daju“, na šta se Ivan do sada nije obazirao.

Podsećanja radi, farmeri su u više navrata pričali o tome kako piju lekove.

Tako je Tamara Đurić otkrila da Jelena Krunić svakodnevno prima terapiju, dok je Maja Nikolić zloupotrebila sredstvo za potenciju i ubacila ga u piće Jelene Milošević.

(kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ima li kraja ludilu u rijalitijima: Učesnik “Farme” pokušao samoubistvo?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.