Ispovest pevačice: Nataša BEKVALAC prvi put govori o trudnoći

Glavna uloga u mjuziklu

foto: Facebook

Nataša Bekvalac je potvrdila da čeka dete sa uspešnim IT stručnjakom Lukom Lazukićem.

– O srećnim stvarima nikada nisam ćutala, a trudnoća je jedna velika sreća. Ipak, kako je još rano, ne želim previše da govorim o tome, ali Luka i ja smo presrećni – rekla je Nataša za emisiju “150 minuta“, koja će danas biti emitovana na „Prvoj televiziji“.

Nataša se ovih dana trudi da se oslobodi i poroka, te da se prepusti potpuno zdravom načinu života koji uključuje što zdravije namirnice, ali i što zdravije navike. Sve češće se odlučuje za kabastu, široku, ali udobnu odeću i obuću.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić u vezi su od aprila, a kao kruna njihove ljubavi usledila je vest da par očekuje i prvo dete.

[adsenseyu5]

Nataša informaciju do sada nije ni potvrdila ni demantovala i danima se samo smeškala u javnosti i mudro ćutala. Ona je u subotu uveče nastupila u Valjevu na Tešnjarskim večerima, a ekipa “Blica“ ju je pre toga fotografisala ispred kuće.

Nataša je sve vreme bila srećna, nasmejana, ali u kabastoj odeći i u ravnom. Jasno je bilo da je lepa Sosa udobnost stavila ispred seksepila po kojem je inače bila poznata, jer su to nova pravila koja zahteva drugo stanje.

Kako smo saznali, Nataša se ovih dana trudi da se oslobodi i poroka, te da se prepusti potpuno zdravom načinu života koji uključuje što zdravije namirnice, ali i što zdravije navike.

Nataša je već pet meseci u vezi sa malo poznatim, ali cenjenim IT stručnjakom Lukom Lazukićem i njih dvoje su nekoliko puta do sada bili na raznim destinacijama, a Nataša je na samom početku trudnoće, što je i saznala dok je sa izabranikom nedavno bila u Grčkoj.

– Ono što Natu brine jeste kako da ostavi cigarete jer je sada samo smanjila broj cigara – ispričao je izvor za “Blic“.

[adsenseyu1]

Podsetimo, Nataša je u martu ove godine podnela papire za razvod od supruga Ljube Jovanovića. Nikada nije komentarisala razloge koji su doveli do prekida bračne zajednice, ali mesec dana kasnije objavljeno je da je u vezi s Lukom Lazukićem. Luka i Nataša su nekoliko puta do sada bili na raznim destinacija, od Amsterdama preko Ibice do Atine, a Nataša je na samom početku trudnoće, što je i saznala dok je sa izabranikom nedavno bila u Grčkoj.

Kako smo već pisali, u pripremi je i venčanje jer Nataša se već dva puta tajno udala, a nikoga ne bi iznenadilo da to uradi i treći put. Ona se Danilu Ikodinoviću zavetovala na ljubav samo u prisustvu kumova, a tek kasnije su napravili svadbu, dok se sa Ljubom Jovanovićem venčala u dnevnoj sobi.

– Nataša će najverovatnije na sličan način sudbonosno „da“ izgovoriti i Luki jer sada rođenje vanbračnog deteta nosi mnoge papirološke komplikacije – objasnio je izvor „Blica“.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ispovest pevačice: Nataša BEKVALAC prvi put govori o trudnoći"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.